Ce a făcut Sandra Bullock cu cenușa lui Bryan Randall în ziua când ar fi împlinit 58 de ani. Filmarea, postată pe Instagram

.

Sandra Bullock a îndeplinit ultima dorință a regretatului Bryan Randall, cel care i-a fost iubit timp de opt ani și despre care spunea că a fost “dragostea vieții ei”.

Într-o postare publicată pe Instagram sâmbătă, chiar în ziua în care Randel lar fi împlinit 58 de ani, Gesine Bullock-Prado, sora actriței, a dezvăluit că Sandra a împrăștiat cenușa răposatului ei partener pe râul Snake din Jackson Hole, Wyoming.

„La mulți ani, Bry. Sandy te-a adus la râu, așa cum ți-a promis”, a scris Bullock-Prado în descrierea unui videoclip făcut în emoționantul și durerosul moment.

Partenerul de viață al Sandrei Bullock a murit pe 5 august 2023, după ce trei ani s-a luptat cu scleroza lateral amitrofică (ALS), un diagnostic pe care l-a păstrat în privat. Familia a vorbit despre boala lui Sandell abia după moartea acestuia.

„Bryan a ales de la început să-și păstreze privată lupta sa cu SLA, iar noi, cei care l-am îngrijit, am făcut tot posibilul pentru a-i onora cererea”, a spus familia sa, mulțumind medicilor „neobosiți” și asistentelor „uimitoare” care i-au ajutat de-a lungul anilor.

„În acest moment, cerem intimitate pentru a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan” – a adăugat familia.

Fost model devenit fotograf, Bryan Randall a întâlnit-o pe actrița deținătoare a premiului Oscar, în vârstă de 59 de ani, în 2015, la ziua de naștere a fiului ei, Louis. Câteva luni mai târziu, ei și-au făcut relația publică, apărând împreună la nunta lui Jennifer Aniston și Justin Theroux.

“Am găsit dragostea vieții mele!”

Citeşte şi: De ce nu s-a căsătorit Sandra Bullock cu „dragostea vieții ei”, Bryan Randall. Mărturisirile emoționante ale actriței

Citeşte şi: Ce este scleroza laterală amiotrofică (SLA), boala care l-a ucis pe Bryan Randall, iubitul Sandrei Bullock

Citeşte şi: Sandra Bullock şi Bryan Randall, intimităţi în plină stradă

Citeşte şi: Sandra Bullock a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Keanu Reeves

Bullock și Randall sunt părinți ai trei copii: ea are un fiu , Louis, de 13 ani, și o fiică Laila, de 11 ani, iar el a avut o fată dintr-o relație anterioară.

În 2021, în timpul unei emisiuni, actrița l-a numit pe Randall „dragostea vieții ei” și tot atunci spunea că nu este nevoie să se căsătorească pentru a-și demonstra iubirea.

“Am găsit dragostea vieții mele. Împărțim doi copii minunați – trei copii, cu fata lui Randall. Este cel mai frumos lucru din lume. Nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat și o mamă devotată. Nu trebuie să mi se spună să fiu prezentă vreodată în cele mai grele vremuri. Nu am nevoie să mi se spună să înfrunt o furtună cu un om bun” – mărturisea actrița la momentul respectiv.

„El este un exemplu chiar și atunci când nu sunt de acord cu el!” 

Tot atunci, ea a mai precizat că Randall este un adevărat model pentru copiii ei.

„El este exemplul pe care mi-aș dori să îl aibă copiii mei. Am un partener care este foarte bun creștin și există două moduri diferite de a privi lucrurile. Nu sunt întotdeauna de acord cu el și nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar și atunci când nu sunt de acord cu el”  – a adăugat Bullock.

Randall și Bullock au făcut schimb de jurăminte în 2017, cu trei ani înainte ca el să afle de cumplita boală. Totul s-a petrecut într-o stațiune de lux de pe Insula Harbour.

„Locul a fost special pentru amândoi. Au preluat întreaga insulă, astfel încât să nu fie deranjați de nimeni. A fost un loc în care au împărtășit unele dintre cele mai fericite momente împreună, cu copiii și prietenii.  Mergeau acolo săptămâni întregi. Insula are o mulțime de semnificații pentru ei și are sens ca acela să fie locul în care ea să își ia rămas bun de la el” – a precizat o sursă pentru Daiy Mail.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton