„Am inima complet zdrobită”. Nick Carter de la Backstreet Boys, devastat după moartea surorii sale, Bobbie Jean

.

Nick Carter este devastat de durere! La un an de la moartea fratele lui, Aaron Carter, artistul și-a pierdut și sora. Bobbie Jean Carter a murit la 41 de ani, iar cauza decesului nu a fost făcută publică.

În 2012, Nick Carter și-a mai îngropat o soră. Leslie Carter avea 25 de ani când a murit din cauza unei supradoze.

Nick Carter și-a pierdut și sora

„Ar putea dura o viață întreagă pentru a procesa pe deplin pierderea pe care familia mea a îndurat-o de-a lungul anilor – cel mai recent, odată cu dispariția bruscă a surorii noastre Bobbie Jean”, a scris Nick Carter, pe o rețea de socializare, în dreptul unei imagini cu el și Bobbie Jean din copilărie.

„Am inima complet zdrobită. Vă mulțumim pentru toată dragostea și cuvintele frumoase”, a adăugat starul.

„Ni se reamintește din nou că viața este prețioasă, trecătoare și trebuie să prețuim timpul pe care îl avem alături de cei pe care îi iubim. Știu că, în sfârșit, e în pace cu Dumnezeu. Te iubesc BJ!”, a mai spus el în mesaj.

Jane Carter trăiește un coșmar după pierderea fiicei

Mama lui Nick, Aaron și Bobbie, Jane Carter, a confirmat sfâșietoarea veste pentru TMZ. „Sunt în șoc de când am aflat de moartea subită a fiicei mele, Bobbie Jean. Voi avea nevoie de timp pentru a procesa, pentru a treia oară, realitatea teribilă a acestui fapt”, a spus ea într-un comunicat.

„Când voi fi capabilă să gândesc clar, voi da o declarație mai completă”, a mai spus mama lui Nick Carter.

Cu toate astea, femeia are convingerea că fiica fiicei sale suferă cel mai mult.„Așadar, aș ruga simpatizanții să spună o rugăciune pentru scumpa mea nepoată de opt ani, Bella, care și-a pierdut anterior tatăl și acum a rămas fără mamă”, a adăugat Jane Carter.

Mesajul care naște multe semne de întrebare

Angel Carter i-a adus un omagiu surorii ei pe Instagram. Ea susține că viața „nu a fost corectă” cu Bobbie Jean.

„Împărtășesc durerea pe care am trăit-o în timpul copilăriei noastre și îmi pare rău că nu ai avut șansa unei vieți mai bune”, a spus ea.

Citeşte și: Unde a dus-o Valeriu Gheorghiță pe Monica Bîrlădeanu în vacanță. Dana Budeanu a reacționat imediat: „Aşa, tati! A executat perfect, pe barosăneală”

Citeşte și: Averea îi învrăjbește pe copiii lui Alain Delon. Măsura luată de celebrul actor francez după acuzațiile lui Anthony Delon

Citeşte și: Ana Maria Brânză și soțul divorțează? Fosta sportivă ar fi părăsit căminul conjugal

Citeşte și: Cu ce se ocupă Dana Războiu de când nu mai apare la TV. „Aveam mare nevoie să fiu independentă financiar!”

Bobbie Jean, probleme cu legea

Bobbie Jean și-a trăit în cea mai mare parte din viața departe de ochii publicului, dar a fost prezentă în reality show-ul familiei ei din 2006, „House of Carters”.

În iunie, ea a fost arestată pentru furt. De asemenea, s-a descoperit că avea în posesie fentanil.

Decesul lui Bobbie Jean survine, de asemenea, la un an după moartea șocantă a lui Aaron, care a fost găsit înecat în cadă, la reședința sa din California. Din păcate, Aaron și Bobbie Jean o urmează pe sora lor, Leslie Carter, carea murit în 2012, la vârsta de 25 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente eliberate pe bază de rețetă.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton