Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna medicilor esteticieni. „Aș vrea să-mi repar toată fața.” Ce intervenție va face

.

Bianca Drăgușanu (41 de ani) va suferi o nouă intervenție estetică. Modelul are foarte mari emoții, dar este încrezătoare că medicii esteticieni o vor ajuta să repare alegerile greșite din trecut.

Bianca Drăgușanu este o susținătoare a operațiilor estetice și vorbește întotdeauna deschis despre toate intervențiile la care apelează.

Bianca Drăgușanu, intervenție estetică nouă: „Am foarte mari emoții”

Prima operație pe care și-a făcut-o a fost cea de la nivelul bustului. Ulterior, în februarie 2020, Bianca și-a schimbat implanturile mamare cu un model mai nou, din motive medicale.

De-a lungul trecerii timpului, Bianca și-a remodelat nasul, subțiat gleznele, mărit buzele și pus implanturi fesiere.

Citește și: Bianca Drăgușanu: „Am decis să intru la regim!” Cum arată meniul care o va ajuta să scape de kilogramele nedorite

Totodată, modelul are fațete dentare și a apelat la un lifting facial pentru a obține un aspect întinerit și pentru a-și accentua linia mandibulei.

În decembrie 2021 a suferit o operație de cantopexie sau cat/fox eyes, la care a apelat din nou în noiembrie 2023. Între timp și-a schimbat de mai multe ori forma buzelor, iar acum își va face un nou lifting facial.

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut nemachiată. Cum arată iubita lui Gabi Bădălău la 41 de ani

„În anul 2024 am intrat cu planuri mari!”

„Am foarte mari emoții. Urmează să-mi fac o intervenție de lifting facial. Eu aș vrea să-mi repar toată fața. Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o în peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să repare”, a povestit Bianca Drăgușanu în mediul online.

„În anul 2024 am intrat cu planuri mari! Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită. Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?”, le-a spus Bianca Drăgușanu medicilor.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia, în vârstă de 7 ani, și cu Alex Bodi. A format un cuplu cu designerul Cătălin Botezatu, iar de câțiva ani este într-o relație cu Gabi Bădălău, fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton