Dan Negru, uimit de regulile întâlnite în vacanța din America: „Le-am căutat cu lumânarea. Nu le-am găsit”

.

Dan Negru se află în aceste zile în America, în vacanță, și se declară uimit de tot ce a întâlnit aici. Prezentatorul a observat că în țara posibilităților cashul e la mare căutare, iar mașinile electrice lipsesc cu desăvârșire.

Ba mult mult, amenzile sunt usturătoare dacă arunci gunoiul într-un loc nepermis. Dan Negru a înțeles astfel că tot ce știa din țară că se petrece în S.U.A nu are legătură cu realitatea.

Dan Negru: „În America, cashul e la căutare, plătești cash, primești reduceri”

“M-au dresat spunându-mi că-n lumea civilizată dispare cashul. În America, cashul e la căutare, plătești cash, primești reduceri. M-au dresat că-n lumea civilizată viitorul e al mașinilor electrice. În America le-am căutat cu lumânarea. Nu le-am găsit.

Americanul Mark Twain avea dreptate: dacă nu citeşti ziarele, eşti neinformat. Dacă le citeşti, eşti dezinformat”, mărturisește Dan Negru pe o rețea de socializare.

„500 de dolari amenda dacă arunci gunoiul”

Prezentatorul a remarcat în San Francisco un lucru care l-a lăsat fără cuvinte și a făcut o comparație cu situația din România.

„Se votează primarii anul ăsta! I-aș vota pe ăia care au curajul bățului. Bățul duce spre civilizație! Așa cum fericirea nu se poate cumpăra cu bani, nici civilizația nu se poate face cu vorba bună. Alții au curajul ăsta! 500 de dolari amenda dacă arunci gunoiul”, mărturisește el.

Citeşte și: Cum se menține Ana Maria Barnoschi slabă și cu ce produse își îngrijește tenul: „Mănânc mult pește, fructe de mare” / Exclusiv

Citeşte și: Cine este și cu ce se ocupă sora Laurei Giurcanu de la „America Express” 2023? A fost la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeşte și: Ce destinații de vacanță au ales vedetele la început de an: „Am visat 15 ani să ajung aici. E paradis!”

Citeşte și: Adelina Chivu a împlinit 42 de ani. Cum a arătat mireasă, în ziua nunții cu Cristi Chivu, în 2008

Citeşte și: Cum arată apartamentul din New York în care locuiesc Ryan Reynolds și Blake Lively. Dormitorul a fost decorat de actriță

Dan Negru l-a vrut și pe Florin Piersic în America

Dan Negru a vrut să îl ducă și pe Florin Piersic, anul trecut, în SUA, dar proiectul pe care îl plănuia nu a ieșit.

„Aveam un proiect împreună, dar nu ne-a ieșit. Am vrut să mergem la Hollywood, să mă plimb cu el prin zona aia de case unde locuiau Chaplin, Robert de Niro etc. Știi de ce nu am reușit? Pentru că nu ne lăsau să mergem prin fața proprietăților. Nu am știut că nu se poate. Ne-au ajutat niște oameni din Los Angeles, am făcut multe demersuri.

El l-a cunoscut pe Richard Burton și am vrut să ajung unde a locuit actorul cu Elizabeth Taylor, să îi fac o surpriză lui Florin. Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”, a mărturisit Dan Negru, pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton