Catrinel Menghia a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. „La mulți ani 2024!”

.

Catrinel Menghia (38 de ani) a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Modelul și partenerul ei de viață, producătorul Massimiliano Di Lodovico, mai au împreună o fetiță, Caroline Léon, în vârstă de aproape 5 ani.

Catrinel Menghia, Massimiliano Di Lodovico și fetița lor au petrecut noaptea dintre ani în Monte Carlo. În ultimul trimestru de sarcină, modelul a purtat o rochie neagră midi, mulată, cu șliț lateral și mâneci lungi. Și-a accesorizat ținuta cu dressuri negre, bijuterii din aur alb și balerini.

Ce sex are al doilea copil al lui Catrinel Menghia

„La mulți ani 2024! Sfârșitul celui mai frumos an, noi 3 + 1 pe drum. Primul băiat din istoria familiei mele din ultimii 80 de ani”, a scris Catrinel Menghia în mediul online, în dreptul unui carusel cu fotografii din noaptea de Revelion.

Știristele Andreea Esca și Andreea Berecleanu au postat mai multeemoticoane în secțiunea de comentarii, în timp ce prietena modelului, Lili Sandu, a scris: „La mulți ani!!! Vă pupăm!”.

Citește și: Catrinel Menghia s-a fotografiat nemachiată. Cum arată actrița la 37 de ani: „O floare printre flori”

Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico, 13 ani de iubire în februarie 2024

În februarie anul acesta, Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico vor aniversa 13 ani de relație. Anterior, între 2004 și 2011, modelul a fost căsătorit cu fostul jucător italian de fotbal Massimo Brambatti, devenit jurnalist și impresar sportiv. Fostul cuplu s-a despărțit din cauza infidelității lui. Înaintea mariajului cu Brambatti, Catrinel a format un cuplu cu artistul și actorul Răzvan Fodor.

De la vârsta de doar 18 ani, Catrinel locuiește în Italia, unde profesează atât ca model, cât și ca actriță. „Sunt mândră că sunt româncă și sunt bucuroasă că sunt apreciată aici. Sunt bucuroasă că vă mândriți cu un nume ca al meu. Nu sunt Nadia Comăneci, dar mă număr printre românii de succes pe care presa i-a enumerat”, declara Catrinel Menghia în 2015, în emisiunea „Refresh”, de la Antena Stars.

Citește și: Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară, la 42 de ani. Prima imagine cu burtica de gravidă

De ce și-a schimbat numele de scenă din Menghia în Marlon

Născută Catrinel Menghia pe 1 octombrie 1985, modelul și-a schimbat numele de scenă în „Marlon”, argumentând că, în sudul Italiei, numele ei de familie are conotații obscene. Cu toate acestea, Catrinel va rămâne mereu Menghia în acte, în cinstea tatălui căruia i-a făcut această promisiune.

Catrinel provine dintr-o familie de sportivi. Mama ei a fost gimnastă, iar tatăl campion la 400 de m garduri. Până la vârsta de 16 ani, Catrinel a practicat atletismul. Înainte de retragere a fost laureată cu trei medalii: un bronz la individual și două medalii de argint cu echipa. Modelul are o soră mai mică, Lorena Menghia, de profesie antrenor de fitness.

Foto: Instagram/Catrinel

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton