Cristina Șișcanu, incident la intrarea în Elveția. Mădălin Ionescu a vrut să anuleze concediul. „Așa de tare m-am enervat!”

.

Cristina Șișcanu și familia au plecat în concediu în Elveția și au avut parte de o experiență neplăcută de cum au ajuns acolo.

Prezentatoarea de televiziune, în vârstă de 39 de ani, soțul ei, Mădălin Ionescu, în vârstă de 53 de ani, și fiica lor, Petra, se află în această perioadă în vacanța de iarnă.

Cristina Șișcanu: „Mi-a mângâiat căciula, mi-a căutat prin geantă Dior!”

Zilele trecute eu au trecut mai întâi pe la Sighișoara, apoi au ajuns la Budapesta, unde s-au cazat la Szeged pentru a se odihni și a urmat drumul spre Innsbruk, Austria. De acolo, au pornit spre Elveția, pentru a se caza în Basel. La intrarea în Elveția, mașina lor a fost oprită de vameși pentru a le fi controlate bagajele, iar acest lucru i-a surprins în mod neplăcut pe cei doi. Șișcanu a distribuit în online o filmare cu momentul în care au fost opriți, în care povestește ce li s-a întâmplat.

„Surpriză” și mai neplăcută la intrarea în Elveția: am fost trași pe dreapta. Mi-a venit să plâng, iar Mădălin a vrut să facem cale întoarsă!” – a scris Cristina Șișcanu în descrierea clipului pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook. Apoi a început să relateze ce s-a petrecut când au fost opriți de autoritățile elvețiene.

„Văzându-ne cu număr de România, ne-a oprit”

„Suntem la intrarea în Elveția și, ce credeți, văzându-ne cu număr de România, ne-a oprit și ne-a zis să stăm pe dreapta. Probabil vor să verifice mașina, bagajele, habar nu am! Să vezi acum cum ne scoatem chiloții pe aici, ca pe vremuri! Petra, tu râzi, dar tu nu știi cum era pe vremuri! Ideea este că toți cei cu numere ale altor țări sunt lăsați. Acum ne verifică bagajele, să vedem!

Citeşte şi: „Să vă fie rușine! Nu sunteți oameni!” Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a fost jignit în online

Citeşte şi: Cristina Șișcanu vrea să se mute cu familia în străinătate: „Am înțeles cât de bine ar fi pentru Filip”

Citeşte şi: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, amendați în Italia: „Doamne, ce lege absurdă!” / VIDEO

Citeşte şi: Reacția lui Filip după ce a văzut o femeie topless pe plajă. Cristina Șișcanu: „Am râs cu lacrimi!”

Dacă ne desface bagajele și explodează toate hainele și după aia trebuie să le punem la loc, și așa le închidem greu, este ceva… Ce vreau să vă spun este că mi-a mângâiat căciula, mi-a căutat prin geantă Dior, senzația e horror! 

Mădălin Ionescu: „Se vede că suntem oameni civilizați. Astea sunt mizerii!”

(n.r. – vorbind acum cu Mădălin Ionescu) Ce-ai zis? Ai tras o înjurătură? Pentru că suntem români? Da, pentru că suntem români, evident! E așa trist! Îmi vine să plâng! Tu ai trăit așa ceva sau nu ai mai apucat? Eu am apucat când treceam granița spre România! Nu știi ce era! Deci, românii verificau moldovenii!”

Soțul Cristinei a fost deranjat la culme de oprirea neprevăzută și nu i s-a părut justificat gestul vameșilor, sugerând că au fost verificați doar pentru că sunt români.

“E super mașină. Se vede că suntem oameni civilizați. Astea sunt mizerii. L-am luat, l-am întrebat de ce ne-a oprit, doar pentru că suntem români? A tăcut, nu a răspuns. Așa de tare m-am enervat că îmi vine să anulez cererea… la dubioșii ăștia. Mi-a luat tot. Aia e…” – a spus, iritat de situație, Mădălin Ionescu.

“S-a supărat soțul!”  – a încheiat Șișcanu.

Foto – Facebook / capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton