Bianca Drăgușanu a apărut nemachiată. Cum arată iubita lui Gabi Bădălău la 41 de ani

.

Bianca Drăgușanu face totul ca să rămână în top și în preferințele lui Gabi Bădălău. Vedeta a suferit mai multe intervenții chirurgicale de-a lungul timpului, trage din greu la sală și acordă o îngrijire temeinică tenului. Cum arată nemachiată, la 41 de ani?

Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care arată cum se demachiază, pentru a-și aplica apoi o mască cu acid hialuronic pe față.

Cum obține Bianca Drăgușanu un ten luminos

Bianca Drăgușanu susține că produsul are mai multe beneficii. Se adresează pielii mature, are la bază acid hialuronic, oferă un efect puternic de hidratare, iar compoziția bogată anti-îmbătrânire crește sinteza de colagen.

Aceasta ajută la reconstrucția și regenerarea pielii, întârzie procesul de îmbătrânire și previne ridurile. Și, ca și cum toate astea nu ar fi de ajuns, oferă un efect de lifting tenului.

Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată

Bianca Drăgușanu nu s-a temut să rămână fără machiaj în fața urmăritorilor săi virtuali, iar aceștia au apreciat gestul. Ba mai mult, mulți au lăudat-o pentru felul în care arată la 41 de ani de ani atunci când nu folosește niciun artificiu de imagine: “Ce frumoasă ești și nemachiată”, i-a scris cineva.

“Ești foarte frumoasa fără machiaj, ai un ten superb. Sper să fiți împreună tu și Gabi în noaptea de Revelion, sunteți perfecți împreună“, a venit imediat comentariul altuia.

Citeşte și: Sânziana Negru a avut o relație de doi ani cu Smiley. Cum arăta atunci și de ce s-au despărțit

Citeşte și: Soția lui Bruce Willis, confesiune dureroasă la aniversarea celor 16 ani de mariaj. Actorul a fost diagnosticat cu demență

Citeşte și: Pavel Bartoș, pe masa de operație de sărbători. Ce a pățit actorul: „Recuperare ușoară să am, pentru că e de lungă durată”

Citeşte și: Andreea Marin, adevărul dureros despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.: „Aș vrea ca oamenii să știe!” Ce s-a întâmplat acum 10 ani

Citeşte și: Soacra lui Ianis Hagi a purtat o rochie de la unul dintre brandurile preferate de Kate Middleton la cununia fotbalistului cu fiica ei

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

Bianca Drăgușanu a trecut de curând și pe la medicul estetician pentru a-și face o nouă modificare la nivelul feței. Vedeta este o fană înfocată a intervențiilor estetice. Fosta soție a lui Victor Slav s-a filmat într-un cabinet de înfrumusețare, în timp ce i se făcea o operație de cantopexie, pentru obținerea efectului de „cat eyes” (ochi de pisică).

Procedura suferită de Bianca Drăgușanu constă în repoziționarea colțului exterior al ochiului unde se întâlnesc pleoapele. Bianca a profitat că este la medicul estetician și și-a mai făcut și câteva injecții cu botox. „Am ajuns la Cluj pentru procedura de cat eyes pe care mi-o doresc și pe care am mai executat-o acum doi ani. Am venit și pentru botox astăzi. Ne pregătim. De abia aștept”, a explicat iubita lui Gabi Bădălău pe o rețea de socializare.

Nu se dă în lături de la nicio intervenție estetică

Medicul care s-a ocupat de intervenția pentru care a optat Bianca Drăgușanu a explicat că procedura nu este dureroasă, se face rapid, iar efectele sunt imediate.

Vedeta spunea în urmă cu câteva luni că va apela la operațiile estetice ori de câte ori va simți că este nevoie de ele, indiferent de numărul lor.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton