Cu câți bani s-au întors acasă câștigătoarele America Express 2023, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. „A fost o reală plăcere!”

.

Câți bani au câștigat Laura Giurcanu și Sânziana Negru la America Express, sezonul 6, după ce au pus mâna pe marele trofeu? America Express 2023 a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorii miercuri, pe 27 decembrie, după o luptă dată între echipele formate din Laura Giurcanu – Sânziana Negru și frații Eram, Alexia și Aris, copiii Andreei Esca.

Marele premiu al sezonului 6 America Express a ajuns la Laura și Sânziana, iar învingătoarele s-au declarat copleșite de întreaga experiență.

Sânziana Negru: „Laura mi-a fost mama și tata, sora, iubit și prietena!”

”Momentul ăsta o să-l iau cu mine toată viața mea. Deci n-am simțit așa ceva în viața mea! Era ireal! Mă uitam în jurul meu și nu înțelegeam. Sânziana era la fel de confuză ca mine”, a mărturisit Laura Giurcanu.

“S-a încheiat cea mai intensă, grea și frumoasă experiență de viață pe care am trăit-o vreodată. Iar noi am câștigat. Dar trofeul îl merita în egală măsură și echipele cu care am jucat etapa finală. A fost o reală plăcere să vă descoperim și să învățam de la voi ce înseamnă să ai 20 de ani și să fii extrem de răbdător, cumpătat și extrem de competitiv sau ce înseamnă să ai o relație de 17 ani și să formezi REAL o echipa în orice. Vă mulțumim, Aris și Alexia, Giulia și Vlad, sunteți un exemplu pentru noi.

De obicei, te înscrii la un concurs că să-l câștigi, noi am plecat la America Express neștiind ce ne așteaptă, visam la trofeu, că orice alta echipa de jucători, dar ne entuziasma mai mult noul, aventura și faptul că trăim împreună aceste lucruri. Timp de 55 zile și nopți, Laura mi-a fost mama și tata, sora, iubit și prietena. N-a fost nimeni în afara de ea, când mi-a fost rău, când mi-a fost foame, când plângeam, când îmi număram vânătăile, sau când eram nedormita și cu puterile la pământ. Ne-am ridicat, ne-am sprijinit și ne-am răbdat. Noi două.

Cu câți bani s-au întors acasă câștigătoarele America Express 2023, Laura Giurcanu și Sânziana Negru

Da, că oricare din noi, am avut și momente de slăbiciune, în care poate n-am fost cele mai bune, multe momente de frustrare și neputință, pe care le-am gestionat așa cum am știut în situațiile date, dar nu am renunțat niciodată. Și ne-am bucurat că trăim, în fiecare moment.” –  au fost cuvintele Sânzianei.

Câștigătoarele au primit un premiu de 30.000 de euro, adică 15.000 de euro fiecare. Însă, de-a lungul competiției, în toate etapele America Express, Giurcanu și Negru ar mai fi fost recompensate cu 2.000 de euro per etapă. La un calcul simplu, după 10 etape și premiul cel mare, Laura și Sânziana ar fi adunat 35.000 de euro după competiția America Express 2023.

Alexia Eram: „A fost greu, dar a meritat din plin!”

Alexia Eram, cea care a făcut parte din a doua echipă ajunsă în marea finală, s-a bucurat enorm de întreaga experiență și și-a exprimat entuziasmul pentru că a avut șansa să participe la un astfel de concurs.

Citeşte şi: Alexia Eram, „o foarte bună mamă”: „Nu vă așteptați, nu?”. Fiica Andreei Esca și Mario Fresh sunt împreună de 7 ani

Citeşte şi: Iuliana Pepene, probleme de sănătate după America Express. Ce a pățit știrista de la Antena 1: „M-am simțit destul de rău”

Citeşte şi: Laura Giurcanu și Sânziana Negru, primele declarații după ce au câștigat America Express: „Nu am simțit așa ceva în viața mea”

Citeşte şi: Cum s-a filmat Iulia Albu cu noul animal de companie excentric. „Nu le convine deloc când apare un intrus prin casă!”

„Desigur că ne-am fi dorit să câștigăm acest concurs, pentru că oricine intră într-o competiție visează la trofeu! Suntem foarte fericiți însă, deoarece ați putut să ne cunoașteți! Și pentru că am luat parte la superbă aventură America Express, până la capăt! Poveștile trăite acolo și oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea și sufletul, într-un mod aparte. A fost greu, dar a meritat din plin! Vă mulțumim din suflet pentru susținerea și încurajările permanente și felicitări echipei câștigătoare”, a transmis Alexia Eram pe Instagram, la scurt timp după finală.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton