Pavel Bartoș, pe masa de operație de sărbători. Ce a pățit actorul: „Recuperare ușoară să am, pentru că e de lungă durată”

.

Pavel Bartoș și-a petrecut Crăciunul în spital. Prezentatorul de la PRO TV a suferit o intervenție complicată, la menisc, ligament încrucișat și a avut și câteva cartilaje de reparat. El a fost operat chiar de medicul care s-a ocupat și de Cătălin Măruță atunci când a avut probleme cu piciorul.

Pavel Bartoș (48 de ani) se deplasează acum cu ajutorul cârjelor și recunoaște că îl așteaptă multe ore de recuperare. Chiar dacă a trecut printr-un moment complicat, actorul nu și-a pierdut optimismul, așa că în imaginile surprinse după intervenție, și postate pe o rețea de socializare, are un zâmbet larg.

Pavel Bartoș s-a operat la picior chiar de sărbători

„Recunosc, anul ăsta Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam și unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E … un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige în formă de cârje, dar până mă însor îmi trece!”, a mărturisit Pavel Bartoș, pe o rețea de socializare.

„Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă”

Actorul speră că va avea parte de o recuperare ușoară și a ținut să îi mulțumească medicului care l-a operat și care l-a asigurat că va fi ca înainte, iar asta chiar dacă are ceva de tras pâna va funcționa la capacitate maximă.

„Oricum, Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul Dr Ion Bogdan Codorean, vorba aia cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tata, la astfel de probleme. Mulțumesc tare mult, domnule doctor, că ați avut răbdarea, măiestria și încrederea că în ciuda tuturor celor arătate de mine, dumneavoastră chiar credeți că aș putea deveni chiar și campion olimpic!

Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite în continuare oameni buni, și dacă sunteți neastâmpărați, să rămâneți sănătoși! V-am pupat!”, a precizat Pavel Bartoș, după operația suferită la picior.

Pavel Bartoș: „Dacă ceva e ușor, trebuie să îti pui o întrebare”

Pavel Bartoș s-a luptat pentru fiecare lucru pe care l-a obținut în viață, dar nu și-a abandonat niciodată visurile. Prezentatorul recunoaște că nu a pus niciodată preț pe averi sau pe bani, pentru că a știut că poate să o ia oricând de la capăt, dar a ținut la sentimentele lui. Dragostea nu i-a zâmbit din primul moment, dar căutarea ei a dat esență vieții lui. Astăzi e mulțumit de femeia pe care o are lângă el, poate și pentru că i-a înțeles fiecare pas și l-a ajutat „să crească”.

„Rezultatul poate fi pozitiv sau negativ, dar credem în vis și în realizarea lui. Cine nu se luptă pentru dragoste. Cine nu s-a luptat înseamnă că nu a întâlnit dragostea. Așa a fost și la mine, nu a fost ușor. Dacă ceva e ușor, trebuie să îti pui o întrebare”, spunea Pavel Bartoș, pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Adela Mărculescu, despărțire abruptă de bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult: „Era regretul unei vieţi risipite”

Citeşte și: Mama și sora lui Ianis Hagi, elegante în ținute Valentino la nunta jucătorului de fotbal cu Elena Tănase / Galerie foto

Citeşte și: Ce mare a crescut David Măruță! A depășit-o pe Andra la înălțime. „Momentul perfect să descoperi lucruri amuzante” / Foto

Citeşte și: Alexandra Ungureanu, dezvăluiri neștiute despre iubitul ei: “Orice relație e o luptă continuă”. Artista se mută în casă nouă / Exclusiv

Cum și-a cunoscut Pavel Bartoș soția

Pavel Bartoș și-a întâlnit soția la Teatrul Național din Timișoara și a înțeles că ea e aleasa, dar cucerirea ei l-a dus în fața unei alte bătălii. „Am fost un bărbat care s-a simțit bine în pielea lui, cu un leu sau cu doi lei. Cred că simțul umorului m-a salvat în multe situații. Și m-a făcut plăcut în multe situații.

Mi-am întâlnit soția la Teatrul Național din Timișoara, dar a fost o luptă de un an și ceva, nu s-a lăsat cucerită din prima. Trebuie să lupți pentru orice. Eu nu cred în lucrurile care îți vin peste noapte”, mărturisea actorul.

Pavel Bartoș și Anca sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună trei fete.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton