Crina Abrudan, în Dubai cu Cătălin Botezatu. Propunerea pe care creatorul de modă i-a făcut-o: „O experiență deosebită”

.

Crina Abrudan se află în aceste zile în Dubai, unde a realizat o ședință foto inedită. Vedeta a pozat în rochiile create de Cătăln Botezatu și se declară încântată de această experiență.

Crina Abrudan are la 45 de ani un trup de sirenă și arată ca un adevărat manechin, așa că nu a fost deloc complicat să își pună în evidență calitățile fizice.

Crina Abrudan a pozat în rochiile lui Cătălin Botezatu

„Am revenit în Dubai. Nici nu mai știu pentru a câta oară anul acesta, cred ca a șasea sau a șaptea. Cătălin Botezatu mi-a propus să pozez în câteva dintre rochiile lui, așa că, ieri, am făcut împreună un shooting de excepție și în același timp am avut parte de o experiență deosebită. Abia așteptăm amândoi să primim pozele și să le postăm. Video-urile le avem deja, lucrăm la ele și le postăm în zilele următoare.

Pe lângă shooting, am avut parte și de momente superbe petrecute la SLS Dubai, care ne e gazdă, un loc pe care eu l-am descoperit anul acesta, unde acum am revenit și unde voi reveni cu drag”, mărturisește Crina Abrudan pe o rețea de socializare.

Crina Abrudan merge în poligon

Fosta știristă e întotdeauna dornică să încerce experiențe noi. Atunci când nu este implicată într-un proiect, cum a fost Survivor, vedeta preferă să meargă în poligon. „Am petrecut astăzi câteva ore de relaxare maximă la Poligon Joița, unde gazdă și instructor mi-a fost Cristi Bozgan.

Nu mai pusesem mâna pe o armă de ani buni. Zilele acestea simțeam nevoia unei descărcări, a unei ruperi de realitate pentru câteva ore. Așa că am ieșit din București și în câteva minute am ajuns la Joița. Nu îmi place frigul dar parcă nici nu l-am simțit. Nu știu nici cum au trecut orele. Am tras cu patru arme”, povestea ea, la un moment dat, pe o rețea de socializare.

„A fost comandată special pentru amatoarele care vor să meargă la poligon”

Aceasta nu a fost, însă, singura premieră pentru Crina Abrudan. „Arma roz pe care o vedeți în poze a fost făcută special în Turcia pentru Poligonul Joița. Am avut onoarea să fiu prima persoană care apasă pe trăgaciul acestei arme, pentu că este nou-nouță însă poate oricine să tragă cu ea. A fost comandată special pentru amatorii sau mai exact amatoarele care vor să meargă la poligon.

A fost o zi superbă și vreau să revin în curând, doar să mă lase vremea, pentru că vreau să încerc și alte arme. Și abia aștept primăvara, soarele, lumina bună și natura verde, ca să vin cât mai des.

Cristi zice că m-am descurcat bine și îl cred pe cuvânt uitându-mă la ținta pe care am și luat-o acasă”, mărturisea Crina Abrudan.

Citeşte și: Vlad Gherman, totul despre nunta cu Oana Moșneagu și rolul terapiei în cuplu: „Puterea atracției există”/ Exclusiv

Citeşte și: Dan Negru, concluzii la sfârșit de 2023: „I-aș lăsa sacul meu lui Moș Crăciun să-i închidă pe toți ticăloșii!” / Exclusiv

Citeşte și Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, 11 ani de căsnicie: „Și când te gândești că totul a început cu un sărut”

Citeşte și: Dieta care a ajutat-o pe Nadine să scape de kilogramele în plus și să aibă mai multă energie: „La 46 de ani, am învățat să mă hrănesc”

Cum l-a cunoscut Crina Abrudan pe Gabi Popescu

Crina Abrudan și Gabi Popescu sunt împreună de 15 ani, iar de șase ani sunt căsători. Povestea lor a început pe neașteptate. La ieșirea anuală de 8 martie împreună cu gașca de prietene, Crina Abrudan s-a trezit cu Gabi Popescu la aceeași masă cu ea. Cel care l-a introdus în anturaj a fost Dan Capatos, a cărei soție făcea parte din cercul fostei știriste.

„Aveam obiceiul să ies cu fetele, lucram în Antena 1 pe vremea respectivă, și în fiecare an de 8 martie ieșeam. Și după ce am plecat din Antenă și ne-am răsfirat toate, ne-am mai adunat din când în când atunci când am reușit. Era în gașca noastră de fete, cu care ieșeam împreună de 8 martie și când mai apucam, și soția lui Capatos.

În seara respectivă a ieșit și ea cu noi, dar și Dan Capatos, care era prieten cu Gabi, se știau foarte bine, și s-a întâmplat să se întâlnească și ei, să vină la aceeași masă cu noi și de acolo am început să vorbim. Nu ne-am prea acordat multă atenție la prima vedere, adică nu a fost ca și cum ne-am întâlnit în seara respectivă. A fost ceva ce s-a legat și s-a construit în timp”, povestea Crina Abrudan, pentru UNICA.ro.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton