Vlad Gherman, totul despre nunta cu Oana Moșneagu și rolul terapiei în cuplu: „Puterea atracției există”/ Exclusiv

.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc în vara anului 2024 și au pus la punct detaliile importante: locația a fost aleasă, lista de invitați stabilită, trupa care va întreține atmosfera – antamată. La Fresh by Unica, actorul ne-a dezvăluit, printre multe altele, care a fost cea mai mare provocare întâmpinată până acum în organizarea nunții, dar și de ce fosta lui iubită, actrița Cristina Ciobănașu, nu va fi prezentă la eveniment.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu din august 2021 și s-au logodit după fix doi ani de relație, în august anul acesta. Perechea se va căsători în iunie anul viitor. Evenimentul va avea loc într-o seră care se întinde pe un domeniu de 2,5 hectare, la liziera Pădurii Snagov.

Provocarea care i-a unit și mai tare pe Vlad Gherman și Oana Moșneagu: „A arătat că avem răbdare unul cu celălalt”

Vlad Gherman ne-a dus în culisele organizării evenimentului, într-un interviu Fresh by Unica. Vlad și Oana își doresc același lucru de la nunta lor. În afara selecției momentelor artistice de la eveniment, până acum, actorii nu au întâmpinat nicio altă provocare în organizarea nunții. Această dificultate i-a unit și mai tare pe cei doi.

„A arătat că avem răbdare unul cu celălalt. E foarte frumos. (…) 60% din nuntă este gata. Restul sunt mici detalii, importante de altfel, pe care o să le rezolvăm la anul, după ce ne întoarcem din vacanță”, a spus Vlad Gherman, pentru UNICA.ro.

Citește și: În ce au investit Vlad Gherman și Oana Moșneagu câștigurile din actorie: „Ne dorim să avem o oarecare siguranță” / Exclusiv

Câți invitați vor avea la nuntă Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Perechea va avea spre 200 de invitați la nuntă, asta dacă toate persoanele de pe lista lor vor accepta invitația, desigur.

„Sunt fix oamenii dragi nouă. Ne dorim să vină oamenii cu care am interacționat foarte mult, prieteni vechi, familie. Nu vrem să zică lumea: «Oana și Vlad, nunta anului, Doamne câți invitați, fast și opulență». E o petrecere mai mare pe care vrem să o organizăm în ziua aia care este într-adevăr despre noi”, a mai spus Vlad Gherman, la Fresh by Unica.

Citește și: Cristina Ciobănașu, despre despărțirea de Vlad Gherman: „A fost crunt. Sufletul meu nu mai voia acolo” / Video

Cristina Ciobănașu nu va merge la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

În prezent, Vlad Gherman are două proiecte mari în derulare, serialul „Lia, soția soțului meu”, la Antena 1, și emisiunea Happy Café, la Happy Channel. Emisiunea de pe Happy Channel o prezintă alături de fosta iubită, actrița Cristina Ciobănașu, și, din ianuarie anul acesta, de Andreea Ibacka.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit în februarie 2021, după aproximativ 9 ani de relație, dintre care 2 de logodnă. Vlad și Cristina au rămas în relații bune, fiind în continuare colegi pe platourile de filmare. Totuși, fosta iubită nu o să participe la nunta lui cu Oana Moșneagu, după cum ne-a dezvăluit actorul. În prezent, Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu Alexandru Mureșan, medic stomatolog.

Citește și: Cum l-a cumințit Cristina Ciobănașu pe iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Mi-am făcut bagajele de două ori la începutul relației” / Exclusiv

„E o situație ciudată”

„Am discutat cu Cris, i-am spus că mie, personal, mi s-ar părea ciudat să o chem la nunta mea. Ea a zis că oricum cel mai probabil nu ar fi venit. Am convenit amândoi, a fost o discuție liberă pe care am purtat-o super matur. A zis că oricum nu ar veni. Nu trebuie acum să speculați că suferă și nu vrea să vadă momentul. Nu. Mi s-ar părea ciudat, e o chestie de respect față de relația în care am fost aproape 10 ani”, a declarat Vlad Gherman, pentru Unica.ro, precizând că nici el nu și-ar dori, cel mai probabil, să fie pe lista invitaților la nunta Cristinei Ciobănașu.

„Nu are legătură cu suferința trecutului”

„E o situație ciudată, nici eu nu aș vrea să fiu la nunta ei, probabil. (…) Nu are legătură cu suferința trecutului. Ar deveni momentul despre mine și despre Oana: «Aolo, dar e și Cristina aici. Ce se întâmplă?». Poate că poate mai prinde și buchetul dup-aia. (râde)”, a completat actorul, la Fresh by Unica.

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a afla ce tradiții nu vor respecta Vlad Gherman și Oana Moșneagu la nunta lor:

Urmărește interviul integral cu Vlad Gherman pe canalul nostru de YouTube:

Foto: Instagram/Vlad Gherman

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton