Alyssa Milano, strălucitoare la 51 de ani. Actrița pare să fi găsit elixirul tinereții. „Secretul meu e fericirea!”

.

Alyssa Milano a împlinit 51 de ani și este într-o formă de zile mari. Actrița pe care mulți dintre noi o știm din „Melrose Place”, „Who’s the Boss?” sau „Commando” (unde a jucat împreună cu Arnold Schwarzenegger) a rămas la fel de radiantă ca în anii tinereții.

Și a fost mereu deschisă cu privire la trucurile la care apelează pentru a se menține într-o formă execelentă.

„Secretul meu este fericirea”

Alyssa Milano are doi copii și pe lângă actorie, își ocupă timpul și cu scrisul, dar și are și o linie vestimentară proprie. Însă cu toate acestea mai are timp și de rutina de înfrumusețare și de activitățile fizice regulate.

Actrița a vorbit acum câțiva ani, despre cât de importantă este alimentația organică în menținerea unui tonus fizic și psihic ridicat.

„Cred că tot ceea ce pui în corpul tău are o legătură cu cât de bine funcționezi în viața de zi cu zi. Ca mamă a doi copii, consumul organic este o prioritate. Când produsele organice nu sunt o opțiune, este vorba despre găsirea celor mai sănătoase și accesibile alegeri.

„Ținem alimentele modificate genetic departe de casa noastră”

Mănânc roșii așa cum alții mănâncă fructe. Și iubesc papaya. Aș pune avocado pe orice. De asemenea, îmi place să gătesc cu ierburi aromatice și condimente sănătoase precum usturoiul și ceapa, ceea ce este natural pentru o italaiancă precum sunt eu. Ținem alimentele modificate genetic departe de casa noastră.” – a declarat ea, într-un interviu pentru presa străină.

Citeşte şi: Alyssa Milano, implicată într-un accident rutier. Unchiul actriței se afla la volan

Citeşte şi: Alyssa Milano demonstrează cât de serioase sunt efectele bolii COVID-19. Cum s-a filmat actrița

Citeşte şi: Alyssa Milano, despre traumele cauzate de COVID-19: „Mă durea totul. Am crezut că voi muri!”

Citeşte şi: Cu ce simptome se luptă actrița Alyssa Milano după vindecarea de coronavirus?

Legat de obiceiurile sănătoase pe care și le-a însușit de la cei din jur, Alyssa spune că a fost inspirată de colegii ei din „Cine este șeful?”, actorii Tony Danza și Judith Light.

„Pe vremuri, în “Cine este șeful?”, Tony Danza și Judith Light erau mereu activi și atletici. Tony aducea un profesor de dans și Judith avea un antrenor privat în pauzele de prânz. Și eram îndrumată de ei pe platoul de filmare să fac mișcare. Nu aveam cursuri de educație fizică sau activități sportive, așa că a fost super important pentru mine să văd cât de automotivați erau ei să se mențină în formă. Exemplul lor mi-a insuflat dorința de a avea grijă de mine ca adult.

Alyssa Milano nu neagă că a apelează la Botox

Îmi place să stau afară în grădina mea organică. De asemenea, eu și copiii ieșim în mod regulat afară, și acest lucru îi ține ocupați, fericiți și sănătoși” – a mai spus actriță.

Deși a recunoscut că mai apelează uneori la botox pentru a-și atenua ridurile, Alyssa Milano a mai dezvăluit că un alt secret al tinereții ei fără bătrânețe este fericirea.

„Secretul meu este fericirea. Întotdeauna am spus că atâta timp cât ridurile mele provocate de râs sunt mai adânci decât cele apărute de la încruntare, duc o viață bună” – a mai spus superstarul.

Foto – Profimedia / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton