Elena Mogîldea și Bubu Cernea vor să se mute în casă nouă în 2024. Decizia luată înainte de sărbători / Exclusiv

.

Elena Mogîldea Cernea se va bucura din plin de timpul petrecut în familie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mai ales că are și pauză de la filmările serialului “Lia, soția soțului meu” (Antena 1). Actrița a dezvăluit, pentru UNICA.ro, ce planuri au de sărbători ea și Bubu, menționând că, anul acesta, nu își va mai lăsa soțul singur în noaptea dintre ani. Elena Mogîldea a decis că îl va însoți la concerte și, ca să fie sigură că va avea un an prolific, actrița din serialului Lia va respecta cu sfințenie 3 superstiții la cumpăna dintre ani.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, soția lui Bubu Cernea a dezvăluit ce planuri are de sărbători, dar și detalii din al treilea sezon al serialului “Lia, soția soțului meu”. Conform scenariului, Elena Mogildea Cernea și Vlad Gherman au avut de filmat mai multe scene inedite în care au fost puse personajele lor, Toni și Andi. Puțină lume știe că actorii sunt prieteni de familie și că nu au întâmpinat nicio dificultate pe platourile de filmare.

Elena Mogîldea, soția lui Bubu Cernea, știe ce vrea în 2024: o casă nouă și mai mulți bani

Deja filmați pentru sezonul al treilea al serialului “Lia, soția soțului meu”.

Da, e foarte mișto. După fiecare sezon, stăm și ne întrebăm: oare o să mai fie și următorul? Când am aflat că se va face și al treilea sezon și am citit și episoadele, toate lucrurile iau întorsătură cu absolut toate personajele. Se întâmplă niște chestii la care nici noi nu ne-am așteptat să se întâmple.

Ce spune Elena Mogîldea Cernea despre sărutul din serial cu Vlad Gherman

Recent ai avut și o scenă de sărut cu Andi, interpretat de Vlad Gherman.

Da, cu Andi care este Vlad Gherman, prietenul lui Bubu și implicit al meu, că suntem prieteni de familie. A fost interesant, adică a fost o lejeritate, am luat ca fun toată situația.

Elena Mogîldea și Bubu Cernea vor să se mute în casă nouă în 2024. Decizia luată înainte de sărbători / Exclusiv

De Crăciun, tu și Bubu ce faceți?

În fiecare an Crăciunul îl sărbătorim aici, cu socrii. Într-un an au venit și ai mei, sper să vină și anul acesta. Dacă nu, o să încerc să plec eu de Crăciunul pe stil vechi, care e pe 7 ianuarie, la părinți, în Republica Moldova. Noi avem două sărbători.

Citește și:  Soția lui Bubu Cernea, dezvăluiri despre relația cu soacra Crina Mardare. Elena Mogîldea: “O vedeam foarte serioasă și greu să-i intre în grații cineva”/ Exclusiv

Cum era Crăciunul în copilăria ta?

Îmi amintesc că tata era plecat la muncă peste hotare și de fiecare dată evident că venea acasă de sărbători, de Crăciun, de Revelion. Și ne aducea o grămadă de dulciuri, jucării. Asta este amintirea mea: cu tăiatul porcului, mergeam la colindat în sat, pe la toți vecinii.

Elena Mogîldea Cernea: “Așa e frumos să mai stau și cu soțul de Revelion”

Ce planuri aveți pentru sfârșitul de an?

De Revelion, Bubu o să cânte, nu știu încă unde, ori în București, ori în Chișinău. Eu mi-aș dori în Chișinău și în funcție de unde o să cânte el, acolo o să fiu și eu. Anul trecut, de Revelion, pentru că el tot a avut cântări, și a avut mai multe cântări în țară, am plecat la ei mei, mai ales că e și ziua tatălui meu pe 1 ianuarie. Am plecat de Revelion acasă și eu și Bubu am fost despărțiți de Revelion, anul ăsta am zis că o să stau cu el, că așa e frumos să mai stau și cu soțul de Revelion.

Elena Mogîldea și Bubu Cernea vor să se mute în casă nouă în 2024. Decizia luată înainte de sărbători / Exclusiv

Ce superstiții are soția lui Bubu Cernea în noaptea dintre ani

Ai vreo superstiție legată de noaptea dintre ani?

Da, asta cu roșul. În fiecare an am încercat să am ceva roșu pe mine, bani evident în buzunar și țin și la treaba asta să mănânc pește, ca tot anul să îmi meargă fix cum se simte peștele în apă, adică foarte bine.

Citește și:  Elena Mogîldea și Bubu Cernea fac nuntă mare. Primele declarații despre rochia de mireasă: “E super drăguță și sexy” / Exclusiv

Citește și: Crina Mardare: „Am făcut întotdeauna ce mi-a dictat inima”. Dezvăluiri despre Sfinx Experience, relația cu Mișu Cernea și fiul lor, Bubu / Exclusiv

Bubu și Elena vor să se mute în casă nouă în 2024

Ce îți dorești de la noul an?

Să fiu sănătoasă și eu și familia mea. Să fac mai mulți…

Elena Mogîldea și Bubu Cernea vor să se mute în casă nouă în 2024. Decizia luată înainte de sărbători / Exclusiv

Mai mulți bani sau mai mulți copii?

Momentan mai mulți bani ca să ne mutăm la o casă mare, ca să facem și un copil. 

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton