Corina Caragea împlinește 41 de ani. Cum petrece de ziua ei și de Revelion: “Am ales să mă prindă noul an pe un alt continent”/ Exclusiv

.

Pasionată de călătorii, Corina Caragea și-a programat o vacanță pe final de an. Născută pe 31 decembrie, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV are un dublu motiv de sărbătoare: ziua de naștere și Revelionul. De această dată, Corina Caragea va începe noul an la înălțime, în Thailanda, după cum a povestit, în exclusivitate, pentru UNICA.ro. Vedeta Pro TV a trecut în revistă și principalele momente din acest an, care i-au adus zâmbetul pe buze.

Născută iarna, Corina Caragea adoră sărbătorile și le asociază cu mirosul cozonacului proaspăt scos din cuptor de bunica ei. Despre cele mai frumoase amintiri din copilăria ei, dar și cum își dorește să fie anul 2024, Corina a făcut declarații, în exclusivitate, pentru UNICA.ro.

Corina Caragea împlinește 41 de ani și petrece într-o clădire zgârie nori, la etajul 64, în Thailanda

Cum te prinde finalul de an, ce planuri ai pentru sărbători?

Deasupra Bangkokului, într-o clădire zgârie nori, la etajul 64. Finalul de an este dublă sărbătoare pentru mine, așa că pun mare preț pe acea seară dintre ani. Am ales și de această dată să mă prindă noul an pe un alt continent, în țara Zâmbetelor, așa cum i se spune, într-o nebunie de oraș. Voi sărbători așadar în Thailanda.

Citește și: Ce soră superbă are Corina Caragea! Cum arată și cu ce se ocupă Alexandra

Citește și: Corina Caragea, imagini de colecție de acum 20 de ani. Cum arăta când era dansatoare în echipa Andreei Marin la „Surprize, Surprize”

Citește și: Corina Caragea și Andreea Esca, îmbrăcate identic la Premiile TV Mania. Cum au reacționat când s-au întâlnit. Galerie foto

Ce parfum are Crăciunul tău și care este prima amintire care îți vine în minte când te gândești la sărbătorile de iarnă?

De cozonac. Poate de aceea nu pot rezista în fața lui nici azi. Mamaie făcea cozonaci de sărbători și nu numai, iernile petrecute în vacanță la bunicii de la țară erau cele mai frumoase, cu tot cu zăpezi, tradiții și ce se mai întâmplă pe ulița noastră.

Corina Caragea împlinește 41 de ani. Cum petrece de ziua ei și de Revelion: “Am ales să mă prindă noul an pe un alt continent”/ Exclusiv

Corina Caragea: “A fost un an cu multe trăiri de neuitat”

Care este cea mai mare bucurie pe care ai trăit-o în 2023?

Din fericire am avut mai multe momente de bucurie și n-aș ști cum să le clasific. Atât personal, cât și profesional, a fost un an cu multe trăiri de neuitat. De la o seară pe muzică live la saxofon pe o plajă în Mauritius, la senzațiile tari la volanul unei mașini ca un avion pe circuit, la liniștea unei zile de vară, tolănită pe iarbă în sat, cu munții Piatra Craiului în față, la o dimineață de toamnă blândă, într-unul dintre orașele mele preferate – New York, un cocktail savurat într-un skybar din Singapore sau o seară trăită pe stadion în Madrid. Să nu uit nici de calificarea României la Euro.

Citește și: Corina Caragea, dezvăluiri inedite din vacanța în Coreea de Sud: „Toate călătoriile îmi arată cât îmi iubesc, de fapt, propria țară” / Exclusiv

Ce apreciezi cel mai mult la tine, ca om?

Că sunt corectă și sinceră. Chiar dacă asta nu e în avantajul meu de multe ori.

Care este cea mai mare dovadă de curaj de care ai dat dovadă în ultima vreme?

Să conduc o mașină sport cu mulți cai putere pe un fost circuit de Formula 1. A fost adrenalină pură.

Corina Caragea împlinește 41 de ani. Cum petrece de ziua ei și de Revelion: “Am ales să mă prindă noul an pe un alt continent”/ Exclusiv

Corina Caragea: “Cred că în viață ești fericit dacă îți găsești două lucruri: pasiunea și dragostea”

Ce te motivează în profesia ta și cum îți dorești să fie noul an?

Mă motivează faptul că fac ce îmi place și întâmplător sunt și plătită pentru asta. Nu simt că muncesc și ăsta este un noroc. Cred că în viață ești fericit dacă îți găsești două lucruri: pasiunea și dragostea. Dar amândouă să fie adevărate. Iar eu sunt norocoasă, le-am găsit acum multă vreme.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton