Analia Selis și-a dus copiii în Argentina. De ce a amânat momentul: „Eram într-o suferință cumplită din cauza despărțirii”

.

Analia Selis și Răzvan Suma s-au despărțit în 2019, după o relație de 15 ani. Artista recunoaște că a fost suferit mult după acest moment și și-a lăsat multe dintre visuri în urmă. Unul dintre ele era să îi ducă pe cei doi copii în Argentina, țara ei de origine. Acum, când lucrurile s-au mai liniștit, Analia Selis are ocazia să facă asta. 

Artista va schimba cu Noa și Tiago trei avioane până la destinație, dar chiar dacă drumul e lung, fericirea lor e mare. Analia Selis e mulțumită că fiica și fiul ei vor vedea locurile în care ea a crescut și s-a format.

De ce nu a mers Analia Selis cu copiii în Argentina până acum

“De ce nu i-am dus pe copii în Argentina până acum? Cu tatăl lor am hotărât să nu-i ducem până când ei vor înțelege acel drum de trei avioane până în orașul meu, un zbor peste ocean de 15-19 ore (depinde cu ce compania zbori) un schimb brusc de anotimp, aici e iarnă, acolo e vară, un fus orar de 6 ore și o cheltuială foarte mare care nu se justifică, dacă ei sunt mici, mai mult chinuim un copil cu oasfel de călătoria. Când a sosit momentul, în 2019, s-a întamplat despărțirea și divorțul, și imediat după pandemia.. și am tot amânat.

Fac o parenteza necesară: în decembrie 2019 am avut trei concerte în Cehia, eram într-o suferință cumplită din cauza despărțirii și, în avion, mi-am imaginat că poate într-o zi voi fi cu Noa și Tiago într-un avion, noi trei, fericiți, în drum spre Argentina. Acel gând îmi dădea putere și speranță”, mărturisește Analia Selis, pe o rețea de socializare.

Analia Selis: „Noa și Tiago vor cunoaște locul pentru care inima mea bate atât de tare”

Artista de 46 de ani se gândește la locurile sale natale și inima îi bate cu putere. Această călătorie a fost foarte mult așteptată. “Dragilor, ziua a sosit. Nu pot să vă descriu în cuvinte ce simt în sufletul meu. În sfârșit, Noa și Tiago vor cunoaște locul pentru care inima mea bate atât de tare. Locul de unde vin și ei.

Vă las niște poze cu prima parte a călătoriei. În drum spre Istanbul. Să știți că este așa cum mi-am imaginat atunci, în 2019, că va fi. Suntem fericiți, foarte fericiți”, adaugă ea.

Citeşte și: De ce au vrut Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, să se despartă: „A fost o perioadă destul de dură sufletește” / Exclusiv

Citeşte și: Andreea Marin, spectaculoasă în pantaloni de piele după ce a slăbit 16 kilograme: „Am ajuns aproape la greutatea din liceu”

Citeşte și: Motivul pentru care Prințul William nu poartă niciodată verighetă. Reacția lui Kate Middleton

Citeşte și: Andreea Bănică, primele sărbători într-o nouă casă. Ce destinație de vacanță a ales pentru începutul anului: „Am vrut și de Crăciun, dar nu ne-a ieșit”/ Exclusiv

Analia Selis: “Dezrădăcinarea este foarte dificilă”

Chiar dacă a ales să își continue viața în România și după despărțirea de Răzvan Suma, Analia Selis recunoaște că e mereu cu gândul la locurile natale.

“Dezrădăcinarea este foarte dificilă atunci când realizezi conștient că acele lucruri cu care ai crescut, locurile unde ai crescut, familia, prietenii etc. nu vor mai fi poate niciodată în viața ta de zi cu zi, dar că inima o să fie spre locul ăla de unde vii.

Sentimentul pe care îl am în acest moment, în avionul care ne duce la Buenos Aires, este unu clar, plăcut, de o frumusețea unică… trebuie să fii în locul meu, să fi trăit și trecut o viață aventuroasă, cum a fost și este a mea, ca să îl simți”, precizează Analia Selis.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton