Andreea Bălan, declarație emoționantă de iubire pentru Victor Cornea: „Nu oricine este capabil”

.

Andreea Bălan (39 de ani) i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste iubitului ei, jucătorul de tenis Victor Cornea (30 de ani). Solista și sportivul și-au confirmat relația în iunie 2023, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Andreea Bălan are două fetițe adorabile și o carieră de succes, însă n-a avut același noroc și în dragoste. Până acum, cel puțin. Cântăreața este convinsă că toate celelalte povești de iubire care nu au funcționat au transformat-o în cea mai bună versiune a ei și au condus-o în brațele lui Victor Cornea, pe care îl descrie drept „un suflet bun, empatic și dedicat”.

Andreea Bălan și Victor Cornea, declarații de iubire în mediul online

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au cunoscut pe rețelele sociale, după ce sportivul i-a scris: „Felicitări, Andreea, ești genială!”. Mesajul a venit ca răspuns la un interviu viral de-al artistei, în care a vorbit despre spiritualitate. Deși, de regulă, ignoră mesajele primite de la bărbați pe rețelele sociale, Andreea a fost intrigată de Victor.

„Vine un moment în viață când îți dai seama de ce nu a funcționat în trecut, de ce ai purtat războaie, de ce ai suferit, de ce ai plâns și de ce nu ai fost iubit/ă… Nu a fost să fie… ca tu să înveți, să te dezvolți și să fii cea mai bună versiune a ta. Ca apoi un suflet bun, empatic și dedicat să îți ofere iubirea pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Nu oricine este capabil și are curaj, ci doar un om plin de iubire poate să ofere iubire la 3 suflete”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

„Love all the way! Te iubesc”, a comentat Victor Cornea. Postarea artistei are peste 8.000 de aprecieri și peste 150 de comentarii în mai puțin de 24 de ore de la publicare.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea au împodobit bradul de Crăciun cu fetițele solistei: „Anul acesta avem 2 brăduți” / Foto&Video

Citește și: Ce revelație a avut Andreea Bălan după ce a ajuns acasă la părinții lui Victor Cornea: „Un șoc” / Video

„Nimic nu e mai important decât clipa de față”

Printre toate mesajele admirative s-au strecurat și câteva atenționări din partea fanilor solistei. „Da, dar totul este pentru moment. Nu se știe dacă poate fi lângă voi toată viața. Nu-ți face iluzii niciodată, plus că va veni o zi când își va dori și el un copil sau va obosi. Nu te lăsa dusă de val. Fii pregătită pentru orice în viitor, ca să suferi mai puțin în caz că nu merge pe viață!”, a comentat o urmăritoare.

„Dacă trăim cu frica asta… trăim degeaba. Ea are doi copii, el are unul… să fie sănătoși și să se bucure de tot ce au. Nimic nu e mai important decât clipa de față”, a replicat o altă urmăritoare.

Victor Cornea are un fiu, Luca, în vârstă de 10 ani, dintr-o fostă relație. Cu ocazia aniversării de 30 de ani a lui Victor, Andreea organizat o petrecere la ea acasă, la care a participat și Luca. Totodată, fiul sportivului a fost prezent la aniversarea de 7 ani a Ellei, fata cea mare a Andreei. Potrivit lui Victor, Luca și fiicele Andreei se înțeleg foarte bine.

Cu cine a mai format Andreea Bălan cupluri în trecut

Teo Păcurar

Primul iubit al Andreei Bălan despre care se cunosc detalii a fost compozitorul Teo Păcurar. Fosta pereche s-a și logodit, în 2005 tatuându-și câte un inel de logodnă pe degetele inelare. Un an mai târziu, însă, Andreea și Teo s-au despărțit. Potrivit Spynews, motivul ar fi fost dorința compozitorului ca el și Andreea să se mute în Bistrița. Andreea și-a șters tatuajul de pe inelar în 2023, iar Teo ar fi căsătorit și ar avea trei copii.

Keo

Ulterior, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo. Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette.

Citește și: Cum arată și cât costă casa în care locuiește Andreea Bălan: „E zona foarte bună” / Video

Michael

Mai târziu, Andreea l-a cunoscut pe Michael, un pușcaș marin american. Andreea și Michael au format un cuplu timp de un an.

George Burcea

După despărțirea de Michael, Andreea Bălan a început o relație cu actorul George Burcea. Cântăreața și actorul au împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, și s-au despărțit în primăvara anului 2020. Andreea și George au format un cuplu timp de aproximativ 4 ani și jumătate și au fost căsătoriți timp de doar câteva luni.

Citește și: Cât costă mașina pe care o conduce Andreea Bălan. Ce sacrificii a făcut solista pentru situația financiară din prezent / Video

Tiberiu Argint

Aproximativ un an și jumătate după despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a format un cuplu cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TV Sonia Argint.

Foto: Instagram/Andreea Bălan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton