Experiența inedită prin care trece Daniel Pavel de sărbători. Prezentatorul Survivor All Stars: „Mă purific. Fac asta de 24 de ani” / Exclusiv

.

Daniel Pavel se pregătește pentru un nou sezon Survivor All Stars, la PRO TV, și va pleca la filmări, în Republica Dominicană, chiar la începutul anului 2024. De aceea a ales să nu părăsească Capitala de sărbători. Cu toate astea preparatele tradiționale nu îi vor lipsi de pe masă, mai ales că de doi ani are o relație cu o ardeleancă superbă, cu care se pregătește de nuntă.

Prezentatorul Survivor All Stars respectă de 24 de ani, în perioada asta a anului, o tradiție greu de realizat de mulți dintre noi: înoată în ape reci. Daniel Pavel a vorbit, pentru UNICA.ro, despre această experiență, dar și despre sărbătorile care se apropie și bucuriile din acest an.

Cum petrece Daniel Pavel de sărbători

„De sărbători, vom rămâne pe lângă casă, în contextul Survivor, asta e vocația și misiunea noastră. Crăciunul va fi unul tradițional. De doi ani de când sunt cu Ana, care e jumătate din Țara Moțului și jumătate din Maramureșul voievodal, înseamnă sarmale cozonaci, specifice zonei, dar mai mult cu ochii. Plecarea la Survivor va fi imediat după Anul Nou și nu riscăm, pentru că vrem să pregătim cum se cuvine noul sezon”, a mărturisit Daniel Pavel, în exclusivitate pentru UNICA.ro, la evenimentul Elle Style Awards.

Daniel Pavel înoată de sărbători într-o apă foarte rece, în natură

Prezentatorul Survivor All Stars respectă, de ani buni, mai multe tradiții de sărbători. „Ce fac de sărbători de fiecare dată, dar și e o poveste de detox, înot într-o apă foarte rece, în natură. Sper să reușesc să o fac și anul ăsta. Să fie suficient de rece într-un lac bucureștean, astfel încât să pot să înot. Mă purific. Fac asta de când eram ofițer de marină, de 24 de ani. Acum văd că a venit o modă cu asta, a fost o situație absolut cumplită cu Bogdan Socol, Dumnezeu să îl odihnească. Interesant e că Bogdan a fost în Dominicană, a comentat proiectul celălalt, Exalton.

Eu intru și ies, e ca un botez. Riscul e foarte mare pentru organele interne dacă nu ești încălzit”, mai spune Daniel Pavel, pentru UNICA.ro.

„În Noaptea de Anul Nou, respect asta cu banii. Am la mine, dar nu pot să spun că a funcționat de fiecare dată”, susține el.

Daniel Pavel, fericit pentru reușitele fiului său și nunta cu Ana

Daniel Pavel recunoaște că anul ăsta a fost unul aparte, pentru că i-a adus câteva bucurii.

„Cea mai mare provocare din acest an a fost să ducem la bun sfârșit Survivor, dar în plan personal au fost două. Băiatul meu a luat Bacalaureatul, și în limba franceză și în germană. A fost la liceul francez, la Viena. A ales el să dea examen de admitere la Drept, putea să intre cu dosar, tot la Viena, unde locuiește. O să vină de Crăciun acasă și o să ne vedem, e sufletul lui tata. În ianuarie face 19 ani. Aveam 27 de ani când s-a născut”, mai spune prezentatorul, care a înțeles că și-a găsit fericirea și nu a mai stat pe gânduri. După doi ani de relație, a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria Pop, iubita lui.

„O a doua provocare a fost să găsesc inelul potrivit pentru cererea Anei în căsătorie.

Avem o planificatoare de nunți cu care lucrăm, Geta Ungureanu, însă o să ne ocupăm de asta când venim din sezon. La vară va fi nunta”, adaugă Daniel Pavel.

Pleacă în Dominicană, la Survivor, cu iubita lui, Ana

Și de această dată, prezentatorul o va avea cu el în Republica Dominicană pe Ana Maria, logodnica lui, care a ales să îi fie aproape chiar de la debutul filmărilor.

„Anul ăsta Ana vine cu mine din prima și stă până la final. Până acum venea în fucție de serviciu, dar acum și-a aranjat lucrurile ca să poată să fie cu mine”, susține el.

Citeşte și: Romanița Iovan, răsfățată de mama iubitului de sărbători: „Mi-am propus la anul să fac două lucruri importante” / Exclusiv

Citeşte și: Roxana Ionescu a primit un cadou unic de la soțul ei, Tinu Vidaicu: „De fiecare dată a știut să mă atingă” / Video

Citeşte și: Vedetele se îmbogățesc de Revelion. Câți bani cer pentru o cântare Vlăduța Lupău, Loredana, Inna sau Irina Rimes

Citeşte și: Raluca Bădulescu, ținută de 10.000 de euro la Elle Style Awards 2023. Ce ascunde vedeta în geantă: „La an nou, obiceiuri noi”/ Exclusiv

„Mi-e dor de acele sărbători, poate și pentru că era mama cu noi, care de nouă ani nu mai este”

Chiar dacă acum simte succesul și are numeroase reușite, iar sărbătorile au o altă magie, Daniel Pavel păstrează într-un colț de suflet amintirea vremurilor trecute, când poate nu avea tot ce și-ar fi dorit, doar o avea aproape pe cea care i-a dat viață , iar asta conta mai mult decât orice altceva.

„În epoca modernă, de când am început să îmi câștig banii, nu au fost probleme prea mari, dar nici abundență întotdeauna. A trebuit să mă lupt, dar amintirile mei, cei care suntem de o anumită vârstă știu despre asta, cozile, care nu erau atât de rele, pentru că eram copii, bananele pe care le luam verzi și le puneam la copt, Moș Gerilă, pentru că așa îi spuneam. Păstrez acelui Crăciun o amintire romanțată. Mi-e dor de acele sărbători, poate și pentru că era mama cu noi, care de nouă ani nu mai este. Prezența mamei însemna Crăciunul în sine”, mai spune Daniel Pavel, pentru UNICA.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton