Alexandra Căpitănescu a dezvăluit ce va face cu premiul de 100 000 de euro de la Vocea României: „Este activitatea noastră preferată” / Exclusiv

.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, are 20 de ani, este din Galați și l-a impresionat pe Tudor Chirilă, antrenorul ei în competiția vocilor de la Pro TV, cu versabilitatea și capacitatea de a se transforma atunci când urcă pe scenă.

Câștigătoarea de la Vocea României este studentă la Facultatea de Fizică și își dorește să devină fizician medical. Cel puțin acestea erau planurile ei până să ajungă la Vocea României, competiție în care a reușit să-i impresioneze pe toți antrenorii. „Tu cred că ești un artist înnăscut!” i-a spus Smiley în faza audițiilor pe nevăzute, atunci când Alexandra Căpitănescu a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Alexandra Căpitănescu, despre momentele pregătite pentru finala Vocea României: „Tudor a venit cu idei geniale”

Exclusiv pentru UNICA.ro, concurenta a dezvăluit, înainte de marea finală, misterului numelui ei de familie – Căpitănescu -, dar și ce planuri are după Vocea României și ce va face cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Citește și: Tudor Chirilă, despre cea mai grea decizie luată la Vocea României. „E un proces pentru care aș renunța la emisiune” / Exclusiv

Citește și:  Ce familie frumoasă are Alex Maxim, finalist în echipa Smiley la Vocea României! „Sunt un om simplu, căsătorit și am o fetiță”

Citește și: Irina Rimes s-ar vedea în scaunul dublu cu Tudor Chirilă la Vocea României. Dezvăluirile artistei înainte de marea finală / Exclusiv

Citește și:  Greșeala pe care Theo Rose i-a avertizat pe concurenții de la Vocea României să nu o facă: „Avem toate uneltele la îndemână” / Exclusiv

Felicitări, ești în finala Vocea României, sezonul 10! Ce înseamnă pentru tine această realizare?

În primul rând, vreau să le mulțumesc oamenilor care m-au votat și care m-au susținut! Datorită lor am ajuns în finală! Pentru mine faptul că am ajuns aici este deja un mare câștig. Sunt surprinsă, fericită și entuziasmată! Pur și simplu mă bucur, deoarece simt că îmi trăiesc visul!

A existat vreun moment pe parcursul show-ului în care ai simțit că vrei să renunți?

Niciodată nu am vrut să renunț! Oricât de greu a fost, am văzut partea plină a paharului. M-am gândit că trebuie să trec prin astfel de momente, stări pentru că doar așa mă pot obișnui cu viața de artist. Am luat-o de fiecare dată ca pe o experiență din care am învățat extrem de multe lucruri.

Ce poți să dezvălui despre momentele din marea finală, de vineri, 15 decembrie? La ce să ne așteptăm și de ce să te voteze telespectatorii Pro TV?

Vor fi 3 momente foarte diferite! Cu siguranță cea mai surprinzătoare prestație va fi cea cu invitatul, iar Tudor a venit cu idei geniale și abia aștept să cântăm împreună! De fiecare dată este lucru în echipă! Dacă lumea va simți emoția, energia pe care noi dorim să le transmitem, dacă cei de acasă consideră că noi am livrat cele mai complexe momente, atunci ne pot vota!

Ce plănuiești să faci cu marele premiu?

Primul lucru pe care l-aș face ar fi să le mulțumesc părinților mei pentru tot ce au făcut pentru mine. Aș vrea să plecăm împreună într-o vacanță, fiindcă să călătorim este activitatea noastră preferată.

Ce nu se știe despre tine și ar fi surprinși să afle cei de acasă?

Un lucru pe care l-am aflat și eu de curând, din curiozitatea de a desluși misterul numelui meu de familie, este faptul că bunicul bunicului meu a fost căpitan de județ și că de acolo a primit porecla „Căpitănescu”. Încă un lucru foarte tare este că tata a lucrat în marină, deci dacă ar fi ajuns căpitan de vas, lumea i-ar fi spus „Căpitanul Căpitănescu”.

Publicul a decis câștigătorul Vocea României. Cum s-au acordat voturile

Finaliștii Vocea României 2023 au fost Alex Maxim, din echipa lui Smiley, Melisa Antonesi, din echipa Theo Rose – Horia Brenciu, Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă și Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes.

Cei de acasă au decis câștigătorul trofeului Vocea României, sezonul 11, și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. Favoritul a putut fi votat pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Foto: Pro TV, Instagram, facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton