Adina Alberts, secretele pentru un păr lung, sănătos, frumos și des. „Cumpărați de la plafar!”

.

Adina Alberts a făcut o postare în mediul online în care a dezvăluit câteva trucuri pentru înfrumusețarea podoabei capilare.

Experta în beauty spune că a încercat personal diverse tratamente și produse destinate înfrumusețării părului, dar nu multe au avut efectele așteptate.

„Există tot felul de soluții în farmacii care ne pot ajuta. Eu vă dau alte ponturi”

Soluția ei pentru un păr sănătos, frumos, rezistent și strălucitor este un amestec din produse naturiste, ce se găsesc la orice plafar.

„Ne dorim să avem păr des, păr frumos, păr lung, păr sănătos. Există tot felul de soluții în farmacii care ne pot ajuta. Eu vă dau alte ponturi. Am experimentat destul de multe produse, am și eu aceeași problemă, îmi doresc același păr pe care toată lumea și-l dorește și vreau să păstrez calitatea părului meu cât mai mult timp.

Prima combinație este dintre o rădăcină de brusture, pe care o cumpărați de la plafar, un pachet de salvie, la fel. Plantă uscată pe care o cumpărați de la plafar și o sticlă de alcool medicinal de 500 de mililitri.

După care trebuie să luați un borcan unde puneți ambele pachete cu plante, amestecați și adăugați alcool medicinal până se umple borcanul. Trebuie lăsat la macerat cel puțin 15 – 20 de zile.

După care produsul format o să îl folosiți o dată sau de două ori pe săptămână, pentru a masa intens rădăcina firului de păr. Veți observa că după foarte puțin timp o să apară fire de păr fin și mic”, a spus Adina Alberts, în cadrul unei postări pe TikTok.

@barcelona8679_es ##3 solutii#pentru#un păr#sanatos#😏 #Dr ♬ sonido original – barcelona8679_ESCS

Iar o altă soluție pentru un păr sănătos este utilizarea semințelor de in.

„A doua variantă este folosirea semințelor de in. Se face acea gelatină prin fierbere pe care o folosim atât pe păr, cât și pe scalp, cât și pe ten pe gât, pe mâini, oriunde, pentru că hidratează” – a continuat ea.

Adina Alberts, despre fructul care face minuni pentru sănătatea părului

Nu este prima oară când Adina Alberts dă sfaturi pentru menținerea sănătății și a frumuseții părului. În urmă cu câteva luni, ea a vorbit despre amla, un fruct care poate face minuni pentru podoaba capilară.

Citeşte şi: Adina Alberts dezvăluie secretul cu care își menține silueta la 53 de ani. „Este o minune a naturii”. La ce alimente a renunțat / Exclusiv

Citeşte şi: Fructul care te poate ajuta dacă îți cade părul. Medicul Adina Alberts: „Regenerează foliculul pilos și stopează albirea prematură”

Citeşte şi: Cum scăpăm de celulită și de căderea părului. Ce spune medicul Adina Alberts / Exclusiv

Citeşte şi: Borșul poate face minuni pentru silueta ta. Sfaturile medicului Adina Alberts

“Eu recunosc că până de curând nu auzisem de acest fruct. Și, evident că nici despre beneficiile acestuia nu știam nimic. Agrișele indiene sau fructele de amla sunt considerate minuni ale naturii prin paleta extinsă de beneficii pentru sănătatea corpului uman.

Sunt extrem de bogate în vitamina C, dar conțin și calciul, fier, fosfor, acid tanic, proteine și glucide. Pudra de amla este un remediu eficient pentru hiperaciditatea gastrică, dar și pentru tratarea ulcerelor gastrice sau duodenale. Reprezintă sursa cea mai importantă de vitamina C alcalină. Are efect diuretic, coleretic, detoxifiant și tonic” – a explicat ea.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton