Cum arată casa Andreei Mantea. Prezentatoarea TV a făcut credit pentru vila spațioasă / Foto

.

Andreea Mantea (37 de ani) locuiește cu fiul ei, David (8 ani), într-o casă cu etaj. O vreme, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” a fost activă pe YouTube, unde posta mici fragmente din viața ei de zi cu zi, filmate în mare parte acasă.

Casa Andreei Mantea are un living cu bucătărie deschisă, un dormitor decorat elegant și o baie spațioasă, printre altele. O fire deschisă și efervescentă, prezentatoarea TV și-a „invitat” comunitatea online în casa ei pentru a-i împărtăși sfaturi de beauty, rețete, dar și mici frânturi din viața ei de zi cu zi.

Cum arată casa în care locuiește Andreea Mantea

Andreea Mantea locuiește cu fiul ei, David, pe care îl are din fosta ei relație cu luptătorul profesionist de MMA și Jiu Jitsu Cristi Mitrea (41 de ani). După despărțirea de tatăl lui David, pe care l-a cunoscut la filmările emisiunii „Burlăcița”, prezentatoarea TV nu s-a mai afișat public alături de niciun alt bărbat.

Andreea Mantea și-a decorat casa modern în bucătărie și living și clasic în dormitor, unde a optat pentru tapet cu imprimeu, mobilier alb cu detalii aurii și pat cu baldachin. În living, prezentatoarea TV a optat pentru un mobilier minimalist, o canapea simplă, covor bej, draperii maro și perdea albă.

Bucătăria Andreei Mantea este spațioasă și utilată cu aparatură modernă. Zona de luat masa este rustică, iar pe holul de la intrare vedeta are și un dressing cu uși cu oglinzi. Locuința Andreei Mantea este practică și plină de plante și flori. În ultimii ani, este posibil ca vila vedetei să fi fost redecorată.

Citește și: Andreea Mantea, surprinsă de curiozitățile fiului ei, David: „Mi-a fost greu să-i răspund” / Video exclusiv

Citește și: Andreea Mantea, adepta tratamentelor naturiste. Vedeta Kanal D dezvăluie secretele ei de beauty: „Sunt groaznică, da, știu” / Exclusiv

Motivul pentru ca Andreea Mantea nu este într-o relație: „Fel și fel de oameni îmi spun că nu fac bine”

Adevăratul farmec al casei Andreei Mantea este relația specială pe care prezentatoarea TV o are cu fiul ei.

„Am senzația, nu că e al meu, dar am senzația că este un copil extraordinar de bun. El nu pleacă la joacă, la plimbare, dacă știe că nu și-a terminat ce avea de terminat. Este foarte conștiincios, este foarte muncitor. Nu-l stresez, nu-l cert, nu-l bat la cap. Nu sunt genul acela de mamă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt pusă în situația asta. Nu mă bag, nu intervin absolut deloc. Sunt măgulită când îl văd cum se comportă, ce responsabilitate are”, declara Andreea Mantea în urmă cu puțin timp, pentru UNICA.ro.

Andreea Mantea parcurge o perioadă din viață în care fiul ei și cariera sunt pe primul loc. Este la fel de naturală pe micul ecran cum este și în realitate și reușește de fiecare dată să transmită aceeași energie bună. Deși spune că iubește cu foc și patimă, vedeta Kanal D nu este în căutarea unei relații în acest moment.

„Mi-am propus să mă dedic fiului meu pentru că este atât de frumos. Am mai auzit fel și fel de oameni care-mi spun că nu fac bine, că o să mi se ducă anii ăștia și că o să-mi pară rău, că n-o să mă mai întâlnesc cu ei. Nu, n-o să mă mai întâlnesc cu anii ăștia pe care-i are fi-miu. Eu de iubit am iubit, de distrat m-am distrat. Consider că am fost foarte liberă și foarte fericită”, a început Andreea Mantea, pentru Unica.ro.

Vedeta Kanal D simte că fiul ei este la vârsta la care are nevoie de ea și nu vrea să rateze niciun moment important, alături de David.

Citește și: Andreea Mantea și-a descoperit o nouă pasiune: „M-a fascinat. Nu mă așteptam” / Video exclusiv

Citește și: Andreea Mantea, experiență de neuitat în Bali. Unde a mers prezentatoarea cu fiul ei: „Am tremurat”

„Nu pot să mă opresc din a iubi”

Nu regret nimic, chiar dacă au fost multe greșeli pe care le-am făcut. Nu le regret și nu-mi pare rău. Vreau, în acest moment, să mă concentrez pe el. El este extrem de important în viața mea. Iubirea aia maximă despre care vorbeam, e de mamă, o am pentru el în acest moment. Nu pot să mă opresc din a iubi. Vreau să mă concentrez pe el. Nu știu cât va dura această perioadă, dar, în acest moment, eu sunt singură că va dura destul de mult, o perioadă destul de lungă, pentru că are nevoie de mine”, a mai declarat Andreea Mantea, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Andreea Mantea are o experiență de 18 ani în televiziune. Primul ei job a fost cel de reporter, la Kiss TV, în 2005. A lucrat la Antena 1 și TVR 2, iar de mai mulți ani face parte din echipa Kanal D. La acest post, Andreea a prezentat emisiunile „WOWbiz”, „Se strigă darul”, „Nuntă cu surprize”, „Te vreau lângă mine” și „Puterea dragostei”. În prezent, Andreea Mantea găzduiește emisiunea „Casa iubirii”.

Foto: Instagram/Andreea Mantea; YouTube/Andreea Mantea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton