Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, fotografie rară cu cei trei copii. Cum arată fiul și gemenele actorilor

.

Sarah Jessica Parker (58 de ani) și Matthew Broderick (61 de ani) au făcut un selfie cu cei trei copii ai lor și au postat fotografia în mediul online.

Momentul rar în care cei doi actori își expun copiii a fost surprins cu ocazia Zilei Recunoștinței, la sfârșitul lunii noiembrie.  

„Lucrurile importante în viață: cărți, mâncare și experiențe interesante”

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick au trei copii: un fiu, James Wilkie (21 de ani) și gemenele Tabitha Hodge și Marion Loretta Elwell (13 ani).

În urmă cu câteva luni, starul din “Sex and the city” vorbea despre cum se împarte ea și soțul între carieră și viața de familie.

„Viețile noastre sunt imprevizibile și nu suntem întotdeauna aici când vrem să fim”, a spus Parker despre familia ei, citată de People. „Nu reușim mereu să-i lăsăm la școală și să-i preluăm la finalul cursurilor. Dar sunt mândră că ne vorbesc deschis, așa cum și noi o facem cu ei. Mă bucur că sunt oameni curioși.”  – a mai spus actrița.

Citeşte şi: Sucurile-minune care o ajută pe Sarah Jessica Parker să aibă o siluetă impecabilă

Citeşte şi: Șapte lucruri pe care nu le știai despre Sarah Jessica Parker

Citeşte şi: Cum arată Sarah Jessica Parker nemachiată. Îmbrăcată simplu, actrița pare de nerecunoscut pe străzile din New York

Citeşte şi: „Totul despre sex”: scandal de proporții între Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall

În timpul unui interviu la iHeartRadio’s Table for Two cu Bruce Bozzi, Sarah Jessica Parker a discutat despre filozofia ei parentală legată de bani.

Vezi în GALERIA FOTO imagini cu familia completă a actriței Sarah Jessica Parker

„Vrem să înțeleagă ce înseamnă să câștigi bani, să înțeleagă de ce este nevoie pentru a face bani și care este valoarea lor. Cred că este un mod grozav de a trăi pentru copii atunci când nevoile lor sunt satisfăcute – să fie hrăniți, în siguranță și iubiți. Lucrurile importante în viață: cărți, mâncare și experiențe interesante. Iar iarnile sunt calde și verile, răcoroase. Dar trebuie să tânjească după lucruri, să-și dorească lucruri.” – a mai precizat actrița.

James Wilkie Broderick, 21 de ani

Cel mai mare copil al lui Parker și Broderick, James Wilkie, sa născut pe 28 octombrie 2002, la Spitalul Lenox Hill din Manhattan. Cuplul l-a numit pe James după regretatul tată al lui Broderick, actorul James Broderick.

Într-un interviu din 2008 pentru Parade, actrița a vorbit despre stilul ei de părinte și despre creșterea lui James.

„Cred că dacă aș fi fost crescut un copil privilegiat, nu aș fi putut lucra atât de mult, cum fac astăzi. Am un mare respect pentru muncă. Cred că este de datoria mea și a soțului meu să ne stresăm cu adevărat și să îi arătăm lui James Wilkie, prin exemplul nostru, ce înseamnă să-ți datorezi comunității tale ceva. Și trebuie să înțeleagă că nu are dreptul la beneficiile muncii noastre grele.”

Fiul actriței a purtat multă vreme haine moștenite din familie

În copilărie, garderoba lui James era compusă din articole purtate de verișorii lui și ajustate de mână. Și nu avea foarte multe.

„Poartă astfel de haine doar pentru că am mulți nepoți mai mari”, a dezvăluit Parker. „Acesta este adevărul cinstit. În plus, mama a păstrat toate hainele fraților mei. Nu glumesc. Nu cred că i-am cumpărat vreodată haine. Poate o haină nouă de iarnă. Îi cumpăr pantofi, pentru că picioarele fiecăruia sunt diferite.” – a mai precizat superstarul de la Hollywood.

Deși copiii lui Parker și ai lui Broderick apar rar în public, James s-a alăturat de câteva ori părinților săi pe covorul roșu pentru ocazii speciale.

În 2010, James și-a făcut debutul pe covorul roșu la premiera din New York a filmului Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 – și a spus că este un „mare fan” al seriei. A ieșit din nou în public în 2011 pentru Deathly Hallows: Part 2. În 2021, James a participat la premiera filmului And Just Like That… la Muzeul de Artă Modernă din New York City.

În afară de câteva apariții pe covorul roșu și ieșiri cu părinții săi, James apare adesea pe Instagramul lui Parker.

În 2021, Parker a distribuit o postare pentru fiul ei, cu ocazia zilei lui de naștere. Tânărul a început să studieze la Universitatea Brown în acel an. „Are 19 ani. Astăzi. Nu se trezește cu noi. Are viața lui. E mereu plecat cu studiile lui. Mereu, printre prieteni noi. Ne trimite detalii acasă. Sunt atât de multe de povestit. Adulți noi care fac impresii de lungă durată. Deschizându-și ochii încă tineri. Gânduri noi. Cărți noi. Dimineți noi și diferite. Scorpionul nostru. Copilul nostru din octombrie. JW al nostru. La mulți ani! Sperăm ca fiecare dorință a lui de ziua de naștere să i se împlinească.”

Tabitha Hodge și Marion Loretta Elwell Broderick, 13 ani

Pe 22 iunie 2009, Parker și Broderick le-au adus acasă pe gemenele Tabitha Hodge și Marion Loretta Elwell. Fetele s-au născut cu ajutorul unei mame surogat în Martins Ferry, Ohio. Fetele și-au luat nume de familie — Hodge și Elwell — de la Parker.

„Sunt încântată”, a spus Parker pentru Access Hollywood înainte de nașterea fetelor. „Sunt foarte recunoscătoare. Mă simt foarte norocoasă. Fiul meu este atât de entuziasmat, soțul meu este atât de entuziasmat!”

În 2018, actrița a spus pentru PEOPLE că gemenele ei au „interese diferite”: „Sunt cu adevărat devotate una altuia, dar vor spune și: Am nevoie de timp meu departe de ea. Tabitha se poate juca singură ore întregi. Loretta trebuie întotdeauna să se înregistreze. Ele merg la diferite școli. Aceasta a fost ideea Tabithai.”

La fel ca mama lor, atât Tabitha, cât și Marion sunt fashioniste.

Într-un episod din 2022 din Vogue’s Life in Looks, Parker a vorbit despre unele dintre cele mai memorabile momente de modă trăite de ea de-a lungul anilor. Este vorba despre episoul când a îmbrăcat pentru Vogue, în 2021, rochia de bal împodobită cu flori. Atunci, le-a uluit pe fiicele ei faptul că mama lor a fost pe coperta prestigioasei revistei de modă.

„Le-am arătat fiicelor mele… și-au pus mâinile la gură de uimire și au spus: Ești pe coperta Vogue? Eu nu știam că sunt la curent cu Vogue. Deci, asta a fost foarte emoționant pentru mine.” – a declarat actrița.

Foto – Prodimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton