Zodiile nefericite ale lunii decembrie. Nimic nu le merge bine!

.

Am intrat în ultima lună din an, 2024 se apropie deja cu pași repezi. Finalul de an nu aduce vești bune pentru unele zodii.

Sunt câțiva nativi din zodiac cărora nimic nu le va merge bine în decembrie. Universul le va pune bețe în roate la fiecare mișcare și pentru ei necazurile par să nu se mai termine.

Haideți să aflăm care sunt zodiile nefericite ale lunii.

Taur

Nativul Taur se simte tare nefericit în decembrie, pentru că nimic nu i se mai întâmplă cum și-ar dori. Ori de câte ori are impresia că este pe punctul de a duce la bun sfârșit un lucru, un nou obstacol apare și cauzează probleme. Cu toate că se lovește de obstacole peste obstacole în traseul lor, nu trebuie să uite că această lume nu este nicidecum împotriva lui. Este doar o perioadă mai delicată. Taurul nu este destinat să eșueze la nesfârșit, va trece și peste aceste vremuri grele. Important e să nu uite că nimic nu este permanent. Doar pentru că astăzi are o zi urâcioasă, nu înseamnă că și mâine va fi la fel.

Gemeni

La fel ca și Taurul, acest nativ, oricât de mult ar încerca, indiferent de cât de mult efort ar depune în relații, în prietenii sau în visele lor legate de carieră, continuă să înfrunte obstacole. În decembrie, Gemenii sfârșesc prin a fi mai stresați decât au fost pe tot parcursul anului.

Deși este descurajator să se confrunte cu atâtea probleme, mai ales atunci când acestea vin una după alta, trebuie să facă tot posibilul pentru a gândi pozitiv și să meargă înainte. În loc să se concentreze asupra tuturor lucrurilor care au mers prost, trebuie să își focalizeze energia asupra faptului că le-au depășit pe toate cu bine. Ar trebui să fie mândri de ei. S-au confruntat cu mai mult decât majoritatea oamenilor ar putea duce și încă sunt în picioare.

Citeşte şi: Zodii care îmbogățesc în 2024. Nativii care vor întoarce banii cu lopata

Citeşte şi: Cifrele care le vor aduce noroc zodiilor în 2024

Citeşte şi: Zodii care se despart până la sfârșitul lui 2023. Nativii care vor începe 2024 în lacrimi

Citeşte şi: Stilul de a dormi în funcţie de zodie. Ritualurile nativilor din fiecare seară

Scorpion

În vreme ce toți cei din jurul lor prosperă, nativul Scorpion simte că toată lumea i se dărâmă. Dar nu trebuie să își compare călătoria lor cu cea a oamenilor din jurul lor. Există oameni în apropierea lor care trec și ei prin la fel de multe greutăți, dar nu le împărtășesc lumii. Deși s-ar putea să se simtă singur în acest moment, trebuie să își vadă mai departe de drum cu capul sus. În curând, va ieși soarele și pe strada lor.

Vărsător

Vărsătorul termină anul nemulțumit și mâhnit de tot ce se petrece în jurul lui. În această perioadă nu își poate scoate din cap ideea că un lucru foarte rău este pe cale să i se întâmple. Chiar dacă s-ar putea să se simtă neputincios în acest moment, nu trebuie să uite că este foarte posibil să-și facă singur norocul. Trebuie să lase în spate gândurile negre și să înceapă să-și facă planuri pentru noul an. Astrele spun că orice ar fi, nu au de ce să lase stropul de ghinion de care s-au lovit acum să îi convingă că nu sunt suficient de talentați sau de inteligenți pentru a obține ceea ce își doresc.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton