De ce nu renunță Morgan Freeman la cercei. Actorul e hotărât să-i poarte până la moarte. „Am aflat că…”

.

Morgan Freeman a explicat care este motivul pentru care nu renunță niciodată la cerceii săi din aur.

În vârstă de 86 de ani, starul din „The Shawshank Redemption” este mereu văzut purtând o pereche de cercei din aur, rotunzi, iar fanii s-au întrebat mereu care este semnificația acelor accesorii și de ce nu renunță la ei.

Morgan Freeman: „Am crezut că este sexy”

Superstarul de la Hollywood a explicat prin intermediul unei postări în mediul online că poartă mereu bijuteriile respective pentru că se gândește la posibilitatea de a “muri într-un loc ciudat” și, spune el, din banii obținuți în urma vânzării lor va putea fi înmormântat. Morgan Freeman are o avere estimată la 250 de milioane de dolari.

„Acești cercei. Sunt întrebat tot timpul despre ei”, a spus actorul într-o postare lungă pe Instagram.

„Adevărul este că acestea valorează suficient pentru ca cineva să-mi cumpere un sicriu, dacă mor într-un loc ciudat. De aceea marinarii obișnuiau să îi poarte și de aceea o fac și eu.” – a adăugat el.

În 2016, Morgan Freeman a recunoscut pentru Fox News că a considerat că este „sexy” dacă poartă cercei și de aceea a adoptat acest accesoriul de modă.

„Am crezut că este sexy. Apoi am aflat că marinarii purtau cercei de aur pentru a plăti înmormântările dacă mureau în țări străine. Sunt marinar, așa că asta a fost bine”, a spus el.

Morgan Freeman, marcat de accidentul din 2008

Cerceii nu sunt singurele accesorii purtate de actor care au atras atenția fanilor.  

În urma unui accident de mașină îngrozitor din 2008, ce a avut loc în Mississippi, care l-a lăsat pe Freeman în imposibilitatea de a-și mișca mâna stângă, a fost nevoit să poarte o mănușă de compresie pentru a reduce umflarea. Luptându-se împotriva efectelor secundare dureroase ale rănilor sale, el poartă mănușa la majoritatea evenimentelor majore, inclusiv la Oscar. Morgan Freeman sufera de fibromialgie, o afectiune care provoaca dureri in tot corpul, dar si rigiditate musculara.

„Accidentul mi-a afectat nervii mâinii şi situaţia nu s-a ameliorat. Nu o pot mişca. Şi dacă nu o mişti, se umflă. Ştiaţi că mişcăm o mână în jur de un milion de ori pe zi?”, a declarat actorul  pentru revista People, acum câţiva ani.

Morgan Freeman a fost premiat cu un Oscar pentru rolul secundar din „Million Dollar Baby” (2004), regizat de Clint Eastwood. Printre alte filme celebre în care actorul a jucat, amintim „Street Smart” (1987), „Driving Miss Daisy” (1989) și „Invictus” (2009).

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton