Zodii care se despart până la sfârșitul lui 2023. Nativii care vor începe 2024 în lacrimi

.

Sfârșitul anului 2023 înseamnă și finalul unor relații care începuseră să se clatine de ceva timp. Din păcate, unele semn zodiacale intră în noul an fără partenerul/partenera alături de care și-au petrecut ultimele luni, dar asta nu înseamnă că norocul în dragoste îi va ocoli de acum înainte.

Ca orice alt lucru, dragostea nu este întotdeauna menită să dureze pentru totdeauna, dar nu trebuie să uităm că multe dintre experiențe, chiar așa scurte cum ai fost, au meritat pe deplin.

Haideți să aflăm care sunt semnele zodiacale care se vor despărți până la sfârșitul anului.

Taurul

Nativul Taur are o mulțime pe cap în luna decembrie, iar problemele din relație era ultimul lucru care îi mai lipsea. Dar iată că astrele nu se lasă impresionate de nimic. Apare o presiune insuportabilă în relația de cuplu a Taurului. Au rămas conflicte nerezolvate din trecut și pentru că s-a renunțat la comunicarea deschisă, povestea lor de dragoste nu va avea un final fericit. În decembrie ies la iveală imperfecțiunile din viața lor amoroasă.

Dar Taurul se simte inspirat acum să meargă mai departe pentru a-și vedea visele cu ochii și nu va sta mult timp pe gânduri când va simți că este necesară separarea de partener/parteneră.

Citeşte și: Horoscop Mariana Cojocaru. Previziuni astrologice pentru decembrie 2023. Apare Vesta, un asteroid interesant, care își va pune amprenta pe unele destine

Citeşte şi: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna decembrie. Trei zodii vor avea probleme la final de an / Video

Citeşte şi: Zodii predestinate să aibă succes pe plan financiar. Ei sunt nativii pentru care pică bani din cer

Citeşte şi: Cum să-ți surprinzi partenerul în funcție de zodie. Ce le aduce nativilor zâmbetul pe buze

Leu

În esență, Leul trece printr-o perioadă foarte bună, ceea ce înseamnă că, probabil, nu are chef să se gândească la problemele din viața personală. Au mai fost neînțelegeri în cuplu și consideră că nu ar fi neapărat sfârșitul lumii dacă ar avea loc o despărțire. Asta până când se va întâmpla cu adevărat. Finalul de an îl găsește pe nativul Leu mândru foc de succesul să în carieră, dar cu inima frântă după destrămarea relației. Deși s-a bătut cu pumnii în piept că eșecul în amor nu îl va doborâ niciodată, Leul termină anul cu ochii în lacrimi.

Scorpion

Scorpionul și-a făcut deja o listă cu realizările și eșecurile anului 2023, dar a omis un lucru. Deși nu se aștepata la așa ceva și nu s-a gândit niciun moment că există probleme în cuplu, Scorpionul va avea parte de o mare surpriză neplăcută când va fi anunțat de partener/parteneră că povestea lor a luat sfârșit și fiecare trebuie să meargă pe drumuri separate.

Lovitura este cu atât mai mare cu cât Scorpionul este acuzat că obiceiurile sale negative și toxice au dus la ruptură, fiind un obstacol pentru o viață amoroasă cu adevărat împlinită. Poate ar trebui să ia totul ca pe o lecție de viață și nu stea îmbufnat la trecerea dintre ani.

Vărsător

Universul nu are vești bune pentru Vărsător la sfârșit de an, iar totul se datorează karmei. Până acum s-a comportat în viața amoroasă într-un mod imatur și nesănătos, așa că acum toate se întorc împotriva lui. De fapt, Vărsătorul își va da singur seama că zăbovește într-o relație neîmplinită cu adevărat și că nu merită stresul și nemulțumirile care apar constant. Așa ca va pune piciorul în prag și va iniția despărțirea. Chiar dacă el face pasul în separare, destrămarea relației este un eșec pentru Vărsător și va contribui la schimbarea dispoziției sale, declanșând o tristețe.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton