De ce a evitat Elvis Presley să aibă o relație cu Nancy, fiica lui Frank Sinatra. Ce i-a spus starul unei prietene

.

Elvis Presley a fost cu multe femei de-a lungul anilor. Una dintre actrițele cu care starul a petrecut ceva timp a fost Nancy Sinatra, fiica legendarului Frank Sinatra – dar Regele a dezvăluit într-o scrisoare privată că frica lui l-a împiedicat să înceapă o relație cu ea.

Elvis Presley a avut o relație lungă cu Priscilla Presley de-a lungul anilor 1960 până în anii 1970. A început când ea era o adolescentă și s-a terminat cu un divorț. În ciuda acestui fapt, pe parcurs, artistul a petrecut mult timp și cu alte femei, iar asta datorită rolurilor avute la Hollywood. Una dintre cele mai memorabile aventuri pe care le-a avut a fost cu Ann-Margret, pe care a cunoscut-o pe când filma pentru producția Viva Las Vegas.

De ce a respins-o Elvis Presley pe Nancy Sinatra

Cu mult înainte de a se întâlni cu Ann-Margret, el a evitat să intre într-o relație serioasă cu Nancy Sinatra. Relația complicată dintre cei doi a fost detaliată în cartea lui Gary Lindberg, Letters From Elvis.

Astfel, s-a aflat că Nancy l-a curtat pe Rege de-a lungul anilor, în ciuda faptului că Priscilla Presley a fost mereu pe fază. Nancy Sinatra a ajuns chiar la aeroport când Elvis s-a întors din Germania, în 1960, după ce perioada petrecută de el în armata SUA a luat sfârșit.

Ce cadou i-a făcut Nancy Sinatra lui Elvis Presley

A adus cu ea două cămăși de in pentru star. „Acestea sunt de la tatăl meu”, i-a spus ea lui Elvis Presley , în fața zecilor de reporteri. Deși Nancy era frumoasă, puternică și incredibil de faimoasă, Elvis avea o teamă de familia Sinatra.

Lindberg, a dezvăluit că Elvis Presley i-a dezvăluit totul lui Carmen Montez, confidenta lui și o bună prietenă. În scrisoare, artistul mărturisea că frica de Frank Sinatra îl împiedică să fie cu Nancy.

„Elvis Presley se temea din ce în ce mai mult de tacticile lui Frank Sinatra și de legăturile lui cu mafia”, a dezvăluit Lindberg. „Într-o scrisoare, i-a spus lui Carmen Montez că nu vrea să se încurce cu Nancy Sinatra, pentru că asta ar însemna să se joace cu focul”, susține aurorul.

Nancy Sinatra nu s-a oprit, însă. Ea a continuat să facă parte din viața lui Elvis – indiferent dacă îi plăcea sau nu. Au jucat împreună în filmul din 1968, Speedway. Și chiar a făcut un baby shower pentru Priscilla. Ea a fost implicată în multe aspecte ale vieții lui, dar s-a săturat repede de asta.

Priscilla Presley era geloasă pe Nancy Sinatra

Priscilla Presley chiar a recunoscut în propriul ei memoriu – Elvis and Me – că era geloasă pe Nancy, care era tot timpul în preajma lui Elvis Presley. „M-am resemnat atunci când Elvis se întâlnea cu Nancy Sinatra și uitase complet de mine”, a scris Priscilla.

Într-o altă scrisoare, Elvis i-a spus lui Carmen Montez că plănuia să-i spună lui Nancy Sinatra că „el era homosexual”, iar asta pentru a o descuraja să își manifeste afecțiunea. Cu toate acestea, Elvis Presley era sigur că va încerca să îl convingă că îl poate „îndrepta”.

Citeşte și: Priscilla Presley a mai avut o legătură cu un bărbat celebru: „În timp ce aveau relații intime, Elvis Presley o suna”

Citeşte și: Motivul surprinzător pentru care Elvis Presley nu a mai vrut să mai aibă relații intime cu Priscilla

Citeşte și: Actrița pe care Elvis Presley a iubit-o mai mult decât pe Priscilla. Prietenii starului cred că finalul ar fi fost altul dacă se căsătoreau

Citeşte și: Elvis Presley a avut o iubită celebră care a fost deranjată de relația pe care starul o avea cu mama lui: „Gladys a distrus totul”

Regretele lui Elvis Presley

Ulterior, starul i-a spus lui Carmen Montez că „regretă că a făcut-o „tovarășă de joacă” pe Nancy”, adăugând că el crede că ea este „deosebit de periculoasă”. „Îi era „frică să nu-și facă dușmani”, a dezvăluit Carmen Montez. „Mai ales pe cei din mafie”.

Având în vedere că Frank Sinatra era o persoană atât de puternică în industria muzicală, cu siguranță că Elvis nu voia să-l enerveze. Iar conexiunile pe care le avea cu mafia îl făceau înfricoșător pentru ceilalți.

Foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton