Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner. Cui i-a lăsat artista întreaga avere

.

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Ultimele clipe și le-a petrecut într-un spital din Franța, înconjurată de familia ei. Artista nu va fi înmormântată în țara în care se stabilise, ci în România, pe 1 decembrie.

Sora cântăreței, Rinda, a fost cea care a dat tragica veste a morții Ronei Hartner și tot ea a fost cea care a anunțat unde și când va avea loc înmormântarea. Trupul neînsuflețit al regretatei artiste va fi adus pe plaiurile natale, astfel că toți fanii ei din România vor putea să o conducă pe ultimul drum.

Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner

Rona Hartner a încetat din viață joi, 23 noiembrie 2023. În urmă cu câteva luni fusese diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. După ce a fost supusă unui tratament experimental, artista spunea că Dumnezeu a făcut un miracol și a vindecat-o. Metastazele au revenit, însă, în scurt timp și nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Citește și: Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea despre moarte / Video

Citește și:  Ce fiică frumoasă are Rona Hartner. Rita Sumalya are 15 ani și a jucat deja în trei filme

Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner. La momentul decesului, Rona Hartner se afla în Franța, unde locuia cu fiica ei, Rita Sumalya. Înmormântarea va avea loc în România, la cimitirul Bellu din Capitală, vineri, 1 decembrie, începând cu ora 12.

„Steagul nostru în trei culori s-a întunecat azi dimineață și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah și toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău. Vocea ta puternică și unică ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o să le putem asculta în buclă. Ai avut dreptate să trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat în timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat”, a scris Rinda Hartner pe Facebook.

„Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui. O să-i lipsești fetiței tele foarte tare, o să le lipsești la toți. Stelele în cer sunt fericite că te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina în seara asta, Drum bun și luminat Ronel”, a mai scris sora artistei pe rețeaua de socializare.

Citește și: Cum arăta Rona Hartner în tinerețe, în Gadjo Dilo. În ce filme a jucat și la ce show-uri TV a participat actrița

Citește și: Câți bani a primit Andra ca să cânte imnul la meciul dintre România și Elveția. „Răspund cu cea mai mare plăcere”

Cât despre locul și ziua în care va fi înmormântată Rona Hartner, Rinda a precizat că trupul neînsuflețit al surorii sale va fi adus în București și va fi depus de miercuri, 29 noiembrie, până vineri, 1 decembrie, la Cimitirul Bellu.

„Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către țara ei iubită. Va fi la capela din cimitirul Bellu catolic din București, de miercuri până vineri la 12, când o să o conducem pe ultimul drum, să se odihnească alături de strămoșii noștri”, a scris sora regretatei artiste pe Facebook.

Cui i-a lăsat artista întreaga avere

În urmă cu câteva luni, Rona Hartner a vorbit despre averea sa și despre cât de mult a pierdut în urma divorțului de Herve Camilleri. Atunci, artista spunea că ea a păstrat casa de pe Coasta de Azur, în timp ce fostul soț a putut să își aleagă tot ce a dorit.

”Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara Rona Hartner în 2021.

Citește și: Reacțiile vedetelor după moartea actriței Rona Hartner. „Nu gândea nimic rău, vedea totul în bine”

Citește și: Cine este Rocco Sedano, tatăl fiicei Ronei Hartner. Cum a anunțat-o artista pe Rita că are cancer

Tot atunci, ea spunea că are niște bani puși deoparte.

Averea rămasă i-a lăsat-o fiicei sale, Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani.

„Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, spunea Rona Hartner în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima Tv, în urmă cu ceva timp.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Rona Hartner

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton