Olimpia Melinte, implicată într-o surpriză, la Visuri la cheie: ”Fără idealuri, năzuințele nu ar mai avea sens” / Exclusiv

.

Olimpia Melinte este implicată într-o surpriză emoționantă în ediția emisiunii Visuri la cheie, difuzată în această seară, la Pro TV. Actrița a reușit, alături de alte nume cunoscute, să aducă zâmbet pe buzele unei familii.

Dragoș Bucur. Cristina Joia. Alex Gavrilescu. Andra Marinescu. Patru nume. O echipă care, în această seară, de la ora 21:30, va schimba destinul unei familii într-o nouă ediție Visuri la cheie, emisiunea de la Pro Tv. De această dată, autocarul care semnifică începutul unei surprize care-ți schimbă tot destinul va ajunge la Dragodana, la familia Anghel.

Olimpia Melinte, surpriză pentru o familie de la Visuri la Cheie

Daria, Ștefania, Miruna și Timeea sunt cele patru fete pe care le crește un tată singur. Una scrie proză, alta poezie și toate patru sunt bune la învățătură, însă niciodată nu au avut o viață ușoară. ”Pentru noi, tata este centrul universului, cel care ne-a fost necondiționat alături”, va spune fata cea mare.

Într-un val de nefericiri și greutăți, familia Anghel va primi un restart odată cu vizita din această seară. Pe lângă faptul că vor avea o nouă casă, echipa le-a pregătit o mare surpriză: publicarea primei cărți ce poartă numele fetelor care scriu proză și poezie.

Dragoș Bucur va duce întreaga familie într-o librărie, la o aparentă lansare de carte, dar surpriza va fi când vor descoperi cine a scris conținutul întregii publicații.

La surpriză vor lua parte și trei nume cunoscut publicului de la PRO TV: Olimpia Melinte și Ștefan Iancu, actori principali în producția VLAD, dar și Diana Roman, care a făcut parte din distribuția unui serial de comedie pe PRO TV în urmă cu câțiva ani.

Olimpia Melinte, despre familia de la Visuri la Cheie: „Le sunt recunoscătoare că m-au primit in universul lor!”

În exclusivitate, Olimpia a recunoscut că nu a stat pe gânduri când a primit invitația de participa la filmarea surprizei din această seară. Povestea familiei a impresionat-o pe vedeta Pro Tv.

Povestea fetelor m-a făcut să spun „da”. Le sunt recunoscătoare că m-au primit in universul lor!”, spune aceasta.

„A fost o avalanșă de sentimente”

Actrița nu ascunde că a simțit o mare emoție și presiune când a aflat prin ce a trecut Familia Anghel și când a realizat cât sunt de uniți și de puternici. ”A fost o avalanșă de sentimente. De la bucuria simplă, la revoltă, de ce tot greul ăsta prin care au trecut? Până la emoția pură, maternă care privește dincolo de realitatea dură care ne înconjoară”, spune Olimpia Melinte.

O fire visătoare și mereu cu zâmbetul pe buze, Olimpia Melinte le-a oferit cititorilor și un sfat, de ce nu ar trebui niciodată să înceteze să creadă că visurile pot deveni realitate. ”Pentru că viața este magie și fără visuri, idealuri, năzuințele nu ar mai avea sens”, spune ea.

Întreaga poveste și surpriză, de la 21:30, pe PRO TV, la Visuri la cheie, emisiunea prezentată de Dragoș Bucur.

Foto: Pr Pro tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton