Ce colecție impresionantă de jucării are Josephine! Smiley a prezentat-o fanilor săi / Video

.

Smiley este mândrul tătic al unei fetițe în vârstă de doi ani, Josephine Ana. Micuța, care a venit pe lume în martie 2021, are o colecție impresionantă de jucării, de care pare să nu vrea să se despartă nicio clipă. Artistul le-a prezentat admiratorilor săi de pe rețelele de socializare jucăriile preferate ale fiicei sale și a Ginei Pistol.

Într-un clip postat pe InstaStory, cântărețul în vârstă de 40 de ani le-a arătat fanilor săi colecția de jucării a lui Josephine, cu care aceasta se distrează în fiecare zi. Deși are doar 2 ani, fetița are deja câteva jucării preferate.

Josephine, colecție impresionantă de jucării

De obicei, la vârsta de 2 ani, un copil preferă jucăriile de pluș, dar Josephine pare să aibă o atracție aparte pentru figurine. Și nu orice fel de figurine, ci unele din desenele animate și din poveștile Disney. Astfel, în colecția fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley se regăsesc Frumoasa și Bestia, Aladdin, Cenușăreasa, Rapunzel, Peter Pan, Clopoțica, Merida (Brave), Minnie Mouse, Donald Duck, Mickey Mouse, Pinnochio, Elsa, piticii Albei ca Zăpada, Tiana, Regina cea Rea (Albă ca Zăpada), Ariel și multe altele.

Jucăriile sunt frumos aranjate, gata oricând pentru ca micuța Josephine să le ia la joacă.

Și Gina Pistol a dezvăluit în trecut că fiica sa are o pasiune pentru aceste figurine, când, într-un clip postat pe Instagram, încerca să le recupereze pe toate, după ce micuța le-a luat cu ea la băiță.

În imagini, Gina nu părea deloc încântată că trebuie să „pescuiască” jucăriile din apa plină de spumă.

Potrivit site-urilor de profil, prețul unor astfel de figurine variază între 30 și 60 de lei, astfel că Josephine a strâns o mică avere în jucării.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Ce face Josephine când Smiley sau Gina Pistol își fac o schimbare de look. Reacția adorabilă a fetiței / Video

Citește și: Smiley, declarație neașteptată: „M-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina”

Citește și: Ce înțelegere au făcut Smiley și Gina Pistol de când artistul a rămas fără permis: „Nu vrea card sau cash” / Video

Citește și: Selly a reacționat după ce Dana Budeanu l-a jignit. Ce a dezvăluit despre creatoarea de modă / Video

De ce Smiley și Gina Pistol refuză să arate chipul fiicei lor

Smiley și Gina Pistol postează deseori imagini cu fetița lor în mediul online, fără a-i arăta, vreodată, chipul. Și asta pentru că, spun, ei, Josephine este mult prea mică pentru a fi expusă publicului.

Cei doi soți au precizat că preferă că așteaptă ca Josephine să fie suficient de mare pentru a alege singură dacă își dorește să apară pe rețelele de socializare sau nu.

„Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă “Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni”, a spus Smiley la câteva luni de la nașterea fiicei sale.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată colecția de jucării a lui Josephine

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton