Romică Țociu, pe punctul de a părăsi America Express: „Am simțit că mor” / Video

.

Romică Țociu a fost pe punctul de a părăsi competiția America Express, în urma unei probe dificile, care i-a făcut simțurile să explodeze. Actorului i-au dat lacrimile și a precizat că a fost cel mai îngrozitor lucru pe care l-a experimentat în viața sa.

Romică și Cătălin Țociu formează una dintre cele mai puternice echipe ale sezonului 6 America Express, reușind să obțină imunitatea de două ori și trecând mereu cu bine peste probe. Însă, în ediția de duminică, 19 noiembrie 2023, actorul a fost pe punctul de a spune stop competiției.

Romică Țociu, pe punctul de a părăsi America Express

În cursa spre imunitate, după ce au dormit în mijlocul unui trib din Ecuador, concurenții au fost nevoiți să inspire praf de yuca pentru a-și întări imunitatea, care le-a dat simțurile peste cap. Iar pentru Romică Țociu pare să fi fost prea mult. Supărat peste măsură, concurentul a fost pe punctul de a abandona competiția.

„Aste e îngrozitoare. Asta e îngrozitoare. Dacă știam, refuzam. Mi-e rău”, a spus Romică Țociu după ce a făcut proba.

La testimoniale, după ce lucrurile s-au calmat și a trecut efectul prafului de yuca, actorul a mărturisit că a fost „cel mai îngrozitor lucru” care i s-a întâmplat.

„În momentul ăla am simțit că mor. A fost cel mai îngrozitor lucru care mi s-a întâmplat în viața mea vreodată. Am simțit că îmi plesnește capul, nările, urechile. Nu îngrozitor, ceva groaznic. Nu mi s-a întâmplat niciodată în viața mea așa ceva”, a mai spus el.

Citește și: Iulia Albu și Mike au ajuns la psiholog după competiția America Express: “Ne-am certat mai rău”

Citește și: Aris Eram, tachinat de Mario Fresh despre relația cu Laura Giurcanu: „Uite, s-a înroșit!”

În momentul în care șamanul a început să cânte la fluier, concurentul s-a enervat și mai rău.

„A început să mai cânte și la fluier. Când a început să cânte la fluier m-am enervat și mai rău. Am zis că plec acasă. Era capac la tot”, a mai spus el.

După ce au luat plicul, Romică Țociu i-a spus fiului său să nu mai citească proba pentru că el nu mai vrea să continue.

„Închide-o și mergem, eu nu mai stau. Gata, oprește-te”, spune actorul.

În cele din urmă, Cătălin Țociu a reușit să își convingă tată să continue competiția.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au câștigat imunitatea

După o cursă plină de peripeții, în care toate echipele își doreau să câștige imunitatea, Giulia și Vlad au ales să folosească jokerul obținut cu o zi înainte. Astfel, cei doi au decis să nu mai facă proba căutării capetelor și să meargă direct la Irina Fodor, în speranța că vor avea o șansă mai mare de a primi imunitatea mare.

Ceea ce s-a și întâmplat. Echipa celor doi soți a primit imunitatea mult dorită.

Citește și: Câți bani au câștigat Ionuț Rusu și George Tănase la America Express: „Suntem doi aerieni cu intenții bune”

Citește și: Aris Eram și Laura Giurcanu, primele declarații după ce au fost surprinși sărutându-se: „Îmi place că ești descurcăreț” / Video

„Giulia și Vlad au ajuns primii la mine, dar nu au făcut misiunea pentru că și-au folosit Jokerul. Nu au avut niciun fel de cap, nici cu minus, nici cu plus. Pe locul doi au ajuns Ada și Tony, iar ele au adus vrăjitoarea, care valorează 20 de minute. Pe locul trei au venit Iulia și Mike, cu un cap care le-a adăugat 10 minute. Alexia și Aris au și ei 10 minute în plus, Sânziana și laura, însă, mi l-au adus pe rege, au 30 de minute în minus. Romică și Cătălin mi-au adus războinicul, ceea ce le-a adus 10 minute în minus și, în sfârșit, Sonia și Iuliana, tot cu un cap care nu face altceva decât să adauge 10 minute la timpul pe care l-au obținut”, a spus Irina Fodor.

“Echipa imună, Giulia și Vlad!”, a spus prezentatoarea, moment în care Giulia a început să plângă de fericire.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Romică și Cătălin Țociu la America Express

Sursă foto: Instagram, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton