Andra a apărut fără niciun pic de machiaj. Imaginea cu care surprinde soția lui Cătălin Măruță

.

Andra iubește naturalețea și demonstrează acest lucru din plin. Atunci când nu are un eveniment de onorat sau o emisiune de prezentat, soția lui Cătălin Măruță nu așterne pe chip niciun pic de machiaj.

Artista poate fi văzută atunci când merge să ia copiii de la școală sau se relaxează cu familia într-o zi de weekend fără niciun pic de artificiu coloristic, semn că trecerea anilor și ridurile de expresie nu o sperie niciun pic la 37 de ani. Are un ten sănătos, curat și se mândrește cu asta.

Cum arată Andra nemachiată

Așa s-a întâmplat și zilele trecute când a postat pe rețele de socializare un filmuleț în care apare nemachiată. Deși are o imagine total diferită de cea cu care ne-a obișnuit, Andra poate fi aplaudată, pentru că într-o lume plină de lucruri artificiale alege naturalețea și nu încearcă să mascheze în vreun fel realitatea și să ascundă semnele oboselii.

Artista a avut întotdeauna o carieră fructoasă, dar sacrificiile făcute în culise sunt imense. Andra a fost pe scenă de sărbători sau la evenimente importante din viața copiilor sau a celor dragi, a trecut din mașină în avion și tot așa.

Uneori, Andra se machiază singură: „În timp, am învățat să stăpânesc această artă”

Situația se schimbă atunci când evenimentul o cere. Andra urcă întodeauna pe scenă purtând un machiaj care o pune foarte bine în valoare și îi evidențiază trăsăturile. La un moment dat a recunoscut că atunci când nu se lasă pe mâna unui artist se ocupă singură de acest aspect, pentru că a învățat să facă acest lucru la începutul carierei.

Citeşte și: Cum se poartă Andra cu echipa ei atunci când nu este pe scenă? Artista a făcut un show la Forza ZU / Exclusiv

Citeşte și: Cătălin Măruță și fiul lui poartă adidași de 2.000 de lei. Noi imagini din croazieră cu Andra și familia ei

Citeşte și: Adela Popescu a făcut anunțul: „Caut haine potrivite. Am un gol în stomac de bucurie”. Reacția Danei Rogoz

Citeşte și: Dean McDermott regretă despărțirea de Tori Spelling: „I-am provocat multă durere acelei femei”

Deși e tot timpul pe drumuri și are o activitate intensă, vedeta a făcut din acest hobby o pasiune. „Machiajul este o artă. Un mod de a pune în valoare calitățile unei femei și de a-i da încredere de sine. În timp, am învățat să stăpânesc această artă: la început de nevoie, pentru că aveam apariții la televiziuni și nu îmi permiteam un make-up artist profesionist, iar apoi a devenit o pasiune. 

Azi merg la un eveniment și m-am aranjat singură, sper că vă place. Pentru mine a fost o plăcere!”, a mărturisea la un moment dat Andra, pe Facebook.

Andra ține deseori dietă

Andra acordă o atenție deosebită și felului în care arată. Atunci când ia câteva kilograme, solista intră imediat la dietă. ” M-a vizitat una dintre surorile mele, am văzut că a slăbit în momentul acela vreo șase-șapte kilograme și am zis că dacă ea poate și eu pot. Așa că m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic am înjumătățit mâncare pe care o consumam într-o zi.

Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorit.”, spunea Andra, în emisiunea la Măruță!

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton