Ce a declarat Jada Pinkett Smith despre zvonul că Will Smith ar fi gay: „Înțeleg de ce ar exista neînțelegeri”

.

Jada Pinkett Smith (52 de ani) a făcut primele declarații despre zvonurile că actorul Will Smith (55 de ani) ar fi gay. În octombrie, actrița a dezvăluit că ea și Will s-au separat acum șapte ani.

Zvonul că Will Smith ar fi gay a pornit de la declarațiile unui fost asistent personal al actorului, Brother Bilaal. Acesta din urmă a declarat într-un TikTok recent că i-ar fi surprins pe Will și pe actorul Duane Martin (58 de ani) în ipostaze intime în cabina lui Will.

Este Will Smith gay? Ce au declarat actorul și „fosta” soție, Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith a vorbit despre acest zvon într-un interviu pentru NBC News cu Hoda Kotb. „Despre tine și Will se zvonesc atât de multe lucruri. Că ați fi într-o căsnicie deschisă, că sunteți swingeri, că el e gay, că tu ești gay, un milion de lucruri. Care sunt adevărate, dacă este vreunul, și te-au deranjat vreodată aceste speculații?”, a fost întrebată actrița.

„Nu. Știi, e parte din asta (n.red.: din viața publică). Aș zice că nimic nu este adevărat. Sigur că înțeleg de ce ar exista neînțelegeri, dar nimic nu este adevărat”, a declarat Jada Pinkett Smith.

Citește și: Jada Pinkett, curtată de Chris Rock. Actorul a avut un conflict cu Will Smith, soțul ei în acte, la Premiile Oscar

Citește și: Chris Rock, show pe Netflix, despre palma primită de la Will Smith, la premiile Oscar 2022: „A spus tot ce avea de spus”

„Amândoi am fost blocați în fantezia noastră despre cum credeam că ar trebui să fie celălalt”

Pentru TMZ, echipa lui Will Smith a declarat că zvonul privind sexualitatea actorului este „complet fabricat” și „inechivoc fals”.

Un alt fragment din interviul pentru NBC News în care Jada vorbește despre despărțirea de Will a devenit viral pe rețelele sociale. Actrița a explicat că ruptura dintre ea și Will a fost provocată de o „mulțime de lucruri” și că în 2016 au atins epuizarea. „Cred că amândoi am fost blocați în fantezia noastră despre cum credeam că ar trebui să fie celălalt”, a completat.

Citește și: De ce boală suferă soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith

Citește și: De ce este periculoasă afecțiunea de care suferă soția lui Will Smith

Jada Pinkett Smith și Will Smith, despărțiți, dar căsătoriți: „Ne iubim familia”

În 2020, Jada Pinkett Smith a admis că a avut o „încurcătură” cu artistul August Alsina în timpul căsniciei cu Will Smith. Ulterior, într-un interviu pentru GQ din 2021, Will Smith a confirmat că, deși monogamia a fost o rută pe care ei „au ales-o” pentru o mare parte din relația lor, era o discuție deschisă.

„Căsătoria nu poate fi o închisoare”, a declarat Will Smith. „Și nu sugerez nimănui parcursul nostru… Dar experiențele rezultate din libertățile pe care ni le-am oferit unul altuia și sprijinul necondiționat, pentru mine, sunt cea mai înaltă formă a iubirii”, a adăugat.

Citește și: Jada Pinkett a recunoscut că l-a înșelat pe Will Smith. Cum a reacționat celebrul actor

Citește și: Jada Pinkett Smith, dezvăluiri neașteptate despre despărțirea de Will Smith. Are „resentimente”, dar încearcă să își salveze căsnicia

Câți copii au Will Smith și Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith a lansat memoriul „Worthy” pe 17 octombrie 2023. Pe parcursul turneului de promovare a cărții, actrița a declarat că, deși sunt separați de șapte ani, ea și Will Smith nu plănuiesc să divorțeze. „Ne iubim familia. Și ne iubim unul pe altul. Este mai mult un parteneriat de viață. Acum (n.red.: asta e alegerea lor), peste 10 ani, Hoda, cine știe?”, a declarat Jada recent.

Will Smith și Jada Pinkett Smith s-au căsătorit în 1997. Împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Willow (23 de ani) și Jaden (25 de ani). Din fosta căsnicie cu actrița Sheree Zampino, actorul mai are un fiu, Trey, în vârstă de 31 de ani.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram/Jada Pinkett Smith

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton