Cum arată și ce face astăzi Maria Panait, Ionela din „Inimă de țigan”. Fiica Lizei Panait are 26 de ani

.

O mai țineți minte pe Ionela Mihai, nepoata lui Gigi Dumbravă (Florin Zamfirescu) din îndrăgita telenovelă „Inimă de țigan”? Maria Panait, fata cea mica a celebrei creatoare de modă Liza Panait, avea doar 10 ani când a interpretat rolul Ionelei.

În prezent, Maria are 26 de ani și este atrasă de lumea modei, ca mama sa, fiind manechin pentru ea, dar având și propriile sale creații.

„Mama a ales calea grea, nu pe cea ușoară”

Maria Panait s-a născut pe 19.08.1997 în București. A terminat Academia de Studii Economice și are un master în Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor. În viața personală, Maria are un iubit, în vârstă de 28 de ani, împreună cu care se afișează des în fotografii pe rețelele de socializare.

După rolul Ionelei din “Inimă de țigan”, nu a mai avut alte apariții în filme. Iar în ultimii ani s-a concentrat pe tot ceea ce ține de lumea modei, lumea celebrei sale mame, Liza Panait.  

“Am terminat ASE-ul și acum lucrez și la părinți la firmă, lucrez și la linia mea de haine, fac și bijuterii, tot arta ma atrage. Mi-am văzut de drumul meu. Nu s-a mai ivit nicio ocazie (n.r. – să mai joace în filme/seriale). Cred că așa a fost să fie” – spunea Maria, pentru impact.ro, acum câteva luni.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Maria Panait în prezent.

Maria a fost mereu atrasa de universul modei și este pregătită să ducă mai departe afacerea familiei.

“Îmi dau seama cât este de greu să ai un business în domeniul ăsta. Îmi dau seama că mama a ales calea grea, nu pe cea ușoară. Face lucruri unicat sau în serii foarte mici, care nu rentează de cele mai multe ori, dar e și foarte frumos. Ne aduce împlinire pentru că nu e doar despre a face bani, a face profit. E despre împlinirea sufletească până la urmă.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu, model la 42 de ani. Fosta Miss România, criticată pentru apariția pe podium / Foto

Citeşte şi: Liza Panait, de 32 de ani în lumea modei: „Am început cu un credit pe care l-am prelungit până azi” / Exclusiv

Citeşte şi: Cum arată și cu ce se ocupă acum actrița Dana Hauer, cea care a jucat-o pe „Pisi” în telenovela „Inimă de țigan”

Citeşte şi: Gheorghe Visu, actorul din „Inimă de țigan”, a ajuns la spital și are nevoie de oxigen

E o responsabilitate și de multe ori mă gândesc, uneori într-o manieră pozitivă, alteori cu teamă, dar încerc să am încredere că o să fie totul bine”, a povestit ea, acum ceva vreme, într-o emisiune televizată.

„Îi arăt mamei mele schițele. Și accept criticile”

Pentru că este reprezentanta generației tinere, Maria Panait își dorește să se îndrepte mai mult spre tineret, dar fără să schimbe linia vestimentară promovată de atâția ani de mama ei. Ea face deja manual tipare de rochii pe care i le arată mamei, care o ghidează spre perfecționism cu sfaturi sau cu critici constructive.

„Am început să învăț să fac și tipare. E mai greu decât credeam, dar mă descurc. Nu am învățat deocamdată în programe. Deocamdată încă se fac tipare de mână și cred că o să mai dureze până o să trecem la cele digitale. Pentru că nu e chiar atât de simplu în cazul nostru. Noi nu suntem ca și structuri, nu suntem după niște măsurători standard și nu cred că se va trece repede total pe chestia asta, pe tiparele făcute pe calculator.

Îi arăt mamei mele schițele. Și accept criticile. Nu sunt genul de persoană care să nu recunoască, adică accept. O critică poate fi constructivă, mai ales că vine de la mama mea, care se pricepe. Nu e deloc drăguță atunci când e cazul să mă critice”  -a dezvăluit ea, în primăvară, într-un interviu pentru ego.ro.

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton