Delia, criticată că a ajuns pe Everest doar pentru că „are bani”. Cum a răspuns artista. „Păi și ce să facem?”

.

Delia Matache a primit unele critici după ce a postat în mediul online fotografii din vacanța în Nepal, unde a fost recent.

Nu mai este o noutate pentru nimeni că artista este pasionată de călătorii și are o atracție deosebită pentru zonele muntoase. În vârstă de 41 de ani, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu (46 de ani), au făcut o expediție extraordinară în Munții Himalaya, reușind performanța de a ajunge pe Everest, până la tabăra de bază. Ei au rămas activi în mediul online și au publicat în spațiul public mai multe imagini de acolo, pentru care au primit o mulțime de laude din partea fanilor. Dar au existat și unii internauți care au avut comentarii răutăcioase la adresa reușitei lor, spunând că au putut ajunge acolo doar pentru că au mulți bani.

“Doi români bogați care au mai postat ceva. Everest este un simbol pentru lumea asta. Acum e turism și bani, mai mult bani. Oricum, enjoy!”  – a reacționat cineva.

Delia le răspunde mai rar celor care lasă comentarii în dreptul postărilor ei, dar acum nu s-a mai abținut și i-a dat o replică acestui internaut.

“Aaa! Și mai bine, rămâne un simbol… și nu calcă nimeni acolo. Să rămână în sărăcie, de ce să câștige țara lor de pe urma ‘turiștilor bogați’? Rămâne un simbol. Nu fură nimeni muntele din loc, stai liniștit. Nu mai e Everestu’, domn-le, ce a fost. Parcă vorbești de mall Băneasa, stând la coadă la nachos. Ai senzația că e primul munte pe care îl călcăm?” – au fost cuvintele Deliei.

Un alt internaut, în asentiment cu Delia, a considerat deplasată postarea celui care a zis transmis atacul la adresa artistei: “Oamenii ăștia-s incredibili… n-ai cum frate cu ei!”

Iar Delia a continuat: “Păi și ce să facem? Să-i selectăm la intrare? Să stea drecu acasă toți? Așa e lumea. Vrea și ea să vază Parisu, Perișu, Sinaia, Bali, Baile Herculane, n-ai ce să faci! Te duci unde încă nu au ajuns, dacă poți și vrei. Dar locul ăsta era păcat să rămână ne… trăit… doar pentru că merg și alții!”

Delia, în atenția presei mondene străine

Delia Matache a ajuns în atenția presei internaționale odată cu vizitarea Everestului. Jurnaliștii de la Himalayan Times au prezentat-o pe Delia ca pe o artistă de succes, cu piese celebre în topuri și cu peste trei milioane de urmăritori în mediul online.

Citeşte şi: Delia reacționează dur după ce s-a spus că a fost huiduită la concertul din Năsăud: „Nimic nu era ok” / Video

Citeşte şi: Vedetele cucerite de cizmele de cauciuc cu care Delia a creat isterie! Cum au ajuns cel mai râvnit accesoriu: „Lumea modei devine puțin ridicolă”

Citeşte şi: Delia crede că suferă de ADHD: „Sunt 100% sigură, m-am autodiagnosticat” / Video

Citeşte şi: Delia, probleme la Untold din cauza ținutei: „Am vrut să văd dacă leșin” / Video

“Cântăreața Delia Matache a plecat din regiunea Khumbu pentru a face drumeții în Everest. Potrivit lui Pemba Sherpa, director la 8K Expeditions, Delia Matache și partenerul ei, Răzvan Munteanu, vor petrece câteva săptămâni în regiunea Khumbu. Cuplul a sosit în Kathmandu în această dimineață, iar acum e în drum spre Phakdim” – au transmis jurnaliștii străini.

Pe 21 noiembrie, Delia își va prezenta albumul “Flex” live, în cadrul unui eveniment special. Materialul are 13 piese și aduce colaborări de top, cu nume sonore din muzica românească, precum Adrian Despot, Antonia, Connect-R, dar și cu sora ei, Oana Matache.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton