De ce s-au despărțit Dorian Popa și Claudia Iosif. Babs a spus că nu mai e cale de împăcare: „Totul s-a consumat”

.

Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, cunoscută în mediul online sub pseudonimul Babs, a spus de ce între ea și vlogger nu mai există cale de împăcare. Babs și Dorian s-au despărțit în această toamnă, după 11 ani de relație.

Tot pe Instagram, Babs a spus cum a trecut peste despărțire. Vloggerul și creatoarea de modă au format un cuplu discret. Pentru a-și proteja relația, în ultimii ani, fosta pereche s-a afișat rareori împreună pe rețelele sociale. În trecut, amândoi au declarat că acest lucru era benefic relației lor. În urmă cu aproximativ o lună, însă, Dorian și Babs s-au despărțit.

În ce relații au rămas Dorian Popa și Claudia Iosif după despărțire. Babs: „Totul s-a consumat”

Cu toate că artistul nu și-a dorit să vorbească public despre acest lucru, Babs a confirmat despărțirea și că s-a mutat din casa vloggerului în propria locuință. Pe Instagram, creatoarea de conținut online a publicat mai multe imagini din casa ei, după finalizarea amenajărilor. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Babs a spus și ce așteptări are de la viitorul partener.

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități! Nu (n.red.: mai există cale de împăcare)! Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!“, a scris Babs pe Instagram.

Citește și: Cum arată etajul casei Claudiei Iosif. Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, a amenajat o cameră pentru pisici

Citește și: Cum arăta Babs înainte de a-și face operații estetice. Iubita lui Dorian Popa, de nerecunoscut în urmă cu câțiva ani

Citește și: Vedete urmărite de hackeri. Cum au rămas Simona Gherghe, Maria Buză sau Andi Vasluianu fără conturile de Facebook și Instagram

Ce așteptări are Babs de la viitorul iubit

Babs are mai multe pisici pentru care a amenajat o cameră specială în locuința ei. Totodată, Babs și Dorian se vor ocupa împreună de patrupedul vloggerului, bulldogul francez Cheluțu’. Babs a mai scris în mediul online că-i este foarte dor de Cheluțu’.

Babs a spus și care sunt așteptările ei de la un bărbat, respectiv „chimia”. În 2018, Babs dezvăluia că ea nu crede în căsătorie și că nu știe dacă va face acest pas, însă că și-ar dori să aibă cel puțin un copil. Totodată, Claudia a vorbit cu Dorian despre copii, iar, înainte de despărțire, cei doi luau în calcul adopția după ce ea ar fi devenit mamă pe cale naturală.

Babs are o comunitate online de peste 319.000 de urmăritori pe Instagram. Babs are un brand vestimentar ale căror piese au fost purtate de mai multe vedete din România, printre care Antonia, Alexandra Stan, Ruby, Anda Adam și Nicole Cherry.

Foto: Instagram/Claudia Iosif

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton