Adrian Daminescu și Daniela, o dragoste greu încercată: “Am noroc de o soție minunată”

.

Adrian Daminescu (67 de ani) a trecut printr-o mare încercare în ultimii doi ani. Artistul a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Au urmat multe zile grele, dar cea care i-a fost aproape și în această situație, așa cum face de ani buni, a fost Daniela, despre care Adrian Daminescu spune că i-a dat viață.

Și-a întâlnit actuala soție după un divorț dureros, iar viața lui a căpătat un altfel de parfum. Daniela a fost omul pe care îl așteptase o viață. Deși sunt firi diferite și între ei există o diferență de 15 ani, Adrian Daminescu are convingerea că formează echipa perfectă.

Adrian Daminescu: “Am fost bolnav vreo doi ani de zile, nu am putut să ies din casă”

Adrian Daminescu s-a luptat cu boala în ultimii ani, dar nu a cedat. Solistul recunoștea că în aceste situații grele de viață, optimismul e cel mai important. Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. „Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea”, spunea Adrian Daminescu, conform Impact.

Acum are convingerea că a depășit perioada grea și încearcă să își reia vechile activități. “Am fost bolnav vreo doi ani de zile, nu am putut să ies din casă. Și abia așteptam momentul să îmi revin. Nici nu aveam energia respectivă, ca să pot să ies afară. Eram ușor legumă. Acum am început să îmi recapăt musculatura, ca în orice boală de genul acesta, care te trântește la pământ de nu te vezi.

Am reușit să-mi pun musculatura înapoi și să-mi recreez rezistența necesară pentru a putea trăi. Acum am zis că vreau să merg neapărat la pescuit. E una dintre pasiunile mele și îmi face mare plăcere”, spune Adrian Daminescu, conform Fanatik.ro.

Citeşte și: Pavel Bartoș, oprit de polițiști din cauza lui Cabral Ibacka. Cum s-a terminat totul

Citeşte și: Schimbările făcute de Ruxandra Ion în serialul „Lia – Soția soțului meu” după ce a aflat de afecțiunea protagonistei Ana Bodea

“Soţia mea m-a schimbat total. Fără ea, acum aş fi fost lângă Mădălina Manole”

Adrian Daminescu se află la al doilea mariaj. Solistul s-a căsătorit acum 15 ani cu Daniela, după ce a lăsat în urmă un divorț.

“Soţia mea m-a schimbat total, este o femeie cu principii foarte stricte. Umblam cu capul în nori, eram artist. Fără ea, acum aş fi fost lângă Mădălina Manole. Ea m-a învăţat tot, m-a învăţat să văd oamenii, să-i simt, să fiu cu picioarele pe pământ. Iubirea este echilibrul într-o familie”, spunea el despre partenera sa de viață, conform Wowbiz.ro.

Citeşte și: Nico și soțul ei și-au reînnoit jurămintele după 25 de ani de mariaj. Imagini emoționante de la eveniment

Citeşte și: Ce înțelegere au făcut Smiley și Gina Pistol de când artistul a rămas fără permis: „Nu vrea card sau cash” / Video

Adrian Daminescu, despre soția lui, Daniela:”Eu sunt cu capul în nori și ea e cu picioarele pe pământ. Facem echipa perfectă”

Daniela i-a fost sprijin și acum, în lupta cu boala. “Soția mea a venit și mi-a dat viață. Ea este un om special. Un om vulcanic, exact invers față de cum sunt eu. Eu sunt “ciuca bătăii”. Mă ia cu sfaturi, îmi spune ce să fac, începe să țipe, să se agite. Eu nu mai sunt așa. Am fost și eu mai demult, ea e încă tânără, e cu 15 ani mai tânără decât mine. Dar ne completăm perfect. Am noroc de o soție minunată, care mă apără de orice pericole cotidiene. Eu sunt cu capul în nori, ea e cu picioarele pe pământ. Facem echipa perfectă”, precizează Adrian Daminescu, conform Fanatik.

Artistul recunoște că are lângă el o femeie cu multe calități. “Țelul nostru este să supraviețuim în mod onorabil, atât. Soția mea nu se duce să se îmbrace de la Gucci, de la firme mari. Se duce într-un magazin și se îmbracă frumos, cu bani mai puțini. E mai drămuită decât mine. Îi mai cedează nervii pe calmul meu. Ea se enervează și eu citesc ziarul. Ea e liniștită, dar nu foarte liniștită. Dacă vasele sunt spălate, ea le mai spală o dată”, mai spune el.

Fiica lui Adrian Daminescu, Ana, locuiește în străinătate

Adrian Daminescu are o fiică în străinătate din primul mariaj. Fosta sa soție, Mihaela, a plecat cu fiica lor, Ana, în America și s-a recăsătorit. Ana a profesat ca manechin, dar nu are o relație apropiată cu tatăl său.

Cu ani în urmă, solistul l-a adoptat pe fiul soției sale. Cezar Alexandru s-a căsătorit în urmă cu cinci ani cu Alina, iar artistul i-a organizat o nuntă de poveste, la care au participat numeroși artiști. „Este un tip foarte serios, foarte la locul lui, cu o educaţie fenomenală. Este foarte tare în IT, dar are şi cultură. Este un tip foarte sensibil”, spunea Adrian Daminescu despre fiul lui adoptiv.

Foto: Facebook, Ciao

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton