Ce înțelegere au făcut Smiley și Gina Pistol de când artistul a rămas fără permis: „Nu vrea card sau cash” / Video

.

Smiley a rămas fără permis în urmă cu o lună, iar de atunci este nevoit să apeleze la ajutorul soției sale, Gina Pistol, pentru a se putea deplasa. Dimineața, cei doi o duc pe Josephine la grădiniță, iar apoi fosta prezentatoare îl conduce pe artist în locul în care trebuie să ajungă.

Cu stilul lui caracteristic, Smiley a mărturisit că este nevoit să o „plătească” pe Gina pentru a-l duce cu mașina la studio sau la întâlniri. Artistul a ajuns pieton după ce a fost oprit de Poliție întrucât depășise limita de viteză.

Cum o răsplătește Smiley pe Gina Pistol de când i-a devenit „șofer”

De patru săptămâni, de când i-a fost suspendat permisul pentru depășirea vitezei, Smiley apelează la bunăvoința soției sau a prietenilor săi pentru a se deplasa cu mașina. La scurt timp după ce a rămas fără permis, artistul a mărturisit că nu îl deranjează acest lucru întrucât nu îi prea place să conducă.

Acum, la o lună de la eveniment, Smiley a urcat din nou pe scaunul din dreapta, cu Gina Pistol la volan. După ce au condus-o pe fiica lor, Josephine, la grădiniță, cântărețul a intrat pe InstaStory și a povestit cum reușește să o „îmbuneze” pe soția sa pentru a-l duce acolo unde are nevoie.

„A trecut mai bine de o lună de când am rămas fără carnet. Mai am încă două în care voi fi pieton. Astăzi am mers la grădiniță cu Josephine și Gina a condus. Gina e șoferul meu dimineața”, a spus Smiley pe Instagram.

„Sunt foarte fericită că nu ai permis”, se aude spunând fosta prezentatoare.

Citește și: Gina Pistol și-a amenajat singură terasa casei. „Mi-am dorit foarte mult!” Cum arată locul unde își bea cafeaua cu Smiley dimineața

Citește și: Câți bani au primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru participarea la America Express

Smiley a povestit că Gina nu îl taxează mult pentru acest lucru, însă este nevoit să facă alte lucruri pentru a o răsplăti.

„În general merg cu cine se oferă să mă ducă acolo unde trebuie să ajung, cu Uber, cu taxi, cu autubuzul, cu metroul și cu alte mijloace de transport. Mă bucur că soția nu-mi ia mult pentru fiecare transport”, povestește artistul, în timp ce Gina zice: „Stai că nu s-a încheiat luna“.

„Mă treci pe caiet, nu? Deci soția nu acceptă plăți cash sau cu cardul, mă trece pe caiet și apoi plătesc sub formă de troc”, continuă amuzat Smiley.

Într-un alt Story, cântărețul dezvăluie cum o „plătește” pe soția sa pentru ajutorul acordat în această perioadă: „Ca să-mi mai scadă din datorie, m-am angajat ca astăzi să îi fac cafeaua”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cum și-a pierdut artistul permisul

La începutul lunii octombrie, Smiley dezvăluia, pe rețelele de socializare, că de două săptămâni este pieton. De asemenea, el spunea atunci că în următoarele trei luni va fi nevoit să se bazeze pe ajutorul Ginei Pistol pentru a se putea deplasa.

Cum și-a pierdut permisul? Ei bine, potrivit cântărețului, a depășit limita de viteză.

„De astăzi, pentru trei luni nu mai conduc. Stau în dreapta, dar uite cine conduce”, a spus Smiley pe Instagram, arătând-o pe Gina la volan.

Citește și: George Buhnici a pierdut procesul cu CNCD. Ce amendă trebuie să plătească în „scandalul vergeturilor”

Citește și: Cum arătau Gina Pistol și Smiley în copilărie. Imagini de colecție

„Acum două săptămâni am pierdut carnetul, mi-a fost luat pentru viteză, am depășit viteza în afara localității. Nu am văzut că era o restricție de viteză. Aia e, cine greșește, plătește. Așa că, trei luni de aici încolo, merg în dreapta. Toți prietenii m-au întrebat: „Domne, dar ești bine? Acum trei luni carnetul suspendat, ce te faci?” Eu am fost cel mai bucuros că mie nu prea îmi place să conduc”, a explicat Smiley la momentul respectiv.

Acum, artistul mai are de așteptat două luni pentru a putea reveni la volanul mașinii sale.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Smiley și Gina Pistol

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton