Monica Tatoiu, remarci dure la adresa femeilor: „Dacă ai celulită și pulpele mari de ce îți pui fustă mini?”

.

Monica Tatoiu critică decizia femeilor care au celulită de a se etala în spațiul public îmbrăcate sumar, cu fuste foarte scurte.

Invitată în podcastul găzduit de Viorel Grigoriu, fosta afaceristă a povestit o întâmplare prin care a trecut recent la o filmare și care a deranjat-o. Tatoiu a văzut o femeie care avea “pulpe mari și celulită” îmbrăcată într-o fustă scurtă și a răbufnit, criticând-o pentru că a ales să se îmbrace așa.

„Nu mai vreau să fiu ipocrită, gata!”

„Refuz să mai fiu ipocrită, m-am săturat! Ieri mi s-a întâmplat ceva. Nu mai vreau să fiu ipocrită, gata, m-am săturat! Eram la o filmare și era una ieri acolo, avea celulită și m-am uitat la ea și i-am zis: ‘Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini?’. Avea și tocuri.

Am zis că sare lumea în aer. Și eu am picioare urâte, dar nu pot să ies din casă așa. Vouă vă plac femei d-astea! Din cauza voastră, a consumatorilor se întâmplă lucrurile acestea”  – a explicat Monica Tatoiu.

„E groaznic, societatea e bolnavă de ipocrizie”

Fosta afaceristă a adus în discuție și despre adulter spunând că deși mulți se dau drept familiști convinși, în realitate ei își înșală partenerul/partenera fără remușcări.

„Îi văd pe unii atât de familiști, dar dacă îi scuturi.. și ele, și ei au ieșit în afara dormitorului cu altele sau alții. În România dacă te-ai căsătorit azi, mâine te întreabă ”Când faci un copil?”.

E groaznic, societatea e bolnavă de ipocrizie. Bunicii vor copii, dar nu se gândesc ce probleme aduce un copil cuplului. La noi nu există să te pui la masă și să discuți lucrurile. Și căsătoria tot o afacere este!” – a mai relatat Tatoiu.

Citeşte şi: Monica Tatoiu, secretul unei căsnicii fericite care durează de peste trei decenii

Citeşte şi: George Buhnici, primul interviu după „scandalul vergeturilor”: „Prima lună n-am ieșit din casă” / Video

Citeşte şi: De ce a vrut Monica Tatoiu să se sinucidă: „Am vrut să mă arunc de la etaj”

Citeşte şi: Scandalurile anului 2022 în România: Simona Halep, George Buhnici sau preotul Visarion Alexa, în centrul controverselor

Monica Tatoiu: „Sexualitatea nu-i o rușine!”

Tot legat de viața de cuplu, dar cu o altă ocazie, Monica Tatoiu a precizat că înaintarea în vârstă nu aduce nicio schimbare în viața intimă a partenerilor. Ce puțin în cazul ei.

„Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc. Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta. Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații. Dar nu sexul a fost pe primul plan. Ci relația care conține și preludiu, îmbrățișări, povești, tandrețe.

Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative. Sexualitatea acum e ca la iepuri și nu-i înțeleg… Toată generația lui fiu-meu e așa. Mă gândesc ce să fac cu atâta energie pe care o am, trebuie să o folosesc constructiv. Ce să fac cu viața mea. Mi se spune să intru în politică, dar nu vreau să mă sacrific pentru niște proști”, a spus ea, pentru cancan.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton