Monica Anghel: „Sunt zile în care nu mănânc deloc!” Ce eforturi face pentru a nu se mai îngrășa

.

Monica Anghel face eforturi mari pentru a-și menține greutatea constantă. În vârstă de 52 de ani, îndrăgita artistă a dezvăluit recent că sunt zile în care nu mănâncă nimic și bea doar apă.

În ultimii ani, Monica Anghel a trecut printr-o schimbare fizică radicală, după ce a reușit să slăbească mai bine de 40 de kilograme. Acum, artista este într-o formă de zile mari și nu dorește să mai slăbească. Dar pentru a se menține, are zile în care nu mai consumă nimic în afară de apă.

Monica Anghel a slăbit peste 40 de kilograme. Cum se menține

„Nu vreau să mai slăbesc, dar trebuie să mă mențin și să mă mențin trebuie să am un stil de viață sănătos. Trebuie să am grijă ce mănânc. Eu îmi continui fastingul meu, care este foarte sănătos. Eu mă simt extraordinar de bine cu postul intermitent și atunci de ce să renunț.

În intervalul a șase ore am două sau trei mese, dar sunt și zile în care nu mănânc deloc și mă hidratez cu apă simplă și apă cu lămâie și mă simt foarte bine. Nu îți imagina că zilele astea sunt foarte multe”, a spus artista la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Monica Anghel nu și-a tăiat stomacul pentru a slăbi

Monica Anghel se numără printre vedetele care au reușit să slăbească foarte mult fără a apela la o operație de micșorare a stomacului. Cântăreața a apelat la ajutorul experților în nutriție și cu multă perseverență a ajuns la o greutate optimă.

„Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc.

Citeşte şi: Monica Anghel se face consultant în nutriție: „Să le împărtășesc oamenilor despre cum pot avea o viață sănătoasă”

Citeşte și: Monica Anghel, din ce în ce mai suplă cu fiecare apariție. „Nu vreau să mai slăbesc!” Cum arată acum

Citeşte şi: Exclusiv. Monica Anghel, dezvăluiri despre Crăciunul în perioada comunistă: “Era frumos, primeam nuci, covrigi și mere. Acum, copiii vor bani, țigări”

Citeşte şi: Monica Anghel, schimbare spectaculoasă. Artista a slăbit 30 de kilograme: „Nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic”

Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot’’, a declarat Monica Anghel în urmă cu ceva timp.

„Eu făceam mişcare şi înainte să slăbesc”

Din dorința de a-i ajuta și pe alții să câștige lupta cu kilogramele nedorite, Monica Anghel a decis să studieze mai multe despre nutriție și să visează să devină consultant în alimentație sănătoasă.

„Am început această transformare în urmă cu șase ani și o continui. Nu vreau să mai slăbesc, acum sunt foarte bine aşa cum sunt. Analizele sunt perfecte, dar sunt interesată să aflu din ce în ce mai multe lucruri despre cum să fiu sănătoasă.

Eu făceam mişcare şi înainte să slăbesc. Am făcut echitaţie nişte ani de zile, am făcut şi arte marţiale. Acum urmez cursuri de instructor de fitness, consultant nutriţionist şi consultant psihologie nutriţională. Vreau să aflu cât mai multe lucruri i să le împărtăşesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viaţă sănătoasă”, spunea ea, acum câteva luni.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton