Stela Enache desființează influencerii și pe Dorian Popa: „Sunt convinsă că o să-mi sară multă lume în cap”

.

Stela Enache nu are o părere bună despre influenceri, cu atât mai puțin despre Dorian Popa. În opinia ei, creatorii de conținut pe social media ar trebui să aibă o imagine impecabilă, să nu fie niciodată prinși pe picior greșit, iar acest lucru nu se întâmplă.

Dorian Popa și o serie de alți influenceri au fost prinși de Poliție sub influența substanțelor interzise la volan, trezind dezamăgirea celor care le urmăreau activitatea în online. Stela Enache condamnă aceste lucruri și nu ezită să își spună punctul de vedere.

Stela Enache, despre influenceri și Dorian Popa: „Ar trebui să aibă mai mare atenție față de ei înșiși și mai ales față de acești copii pe care-i educă”

“Aceste persoane ar trebui să aibă mai mare atenție față de ei înșiși și mai ales față de acești copii pe care-i educă. Să fie un etalon, curați ca lacrima, să nu fie prinși niciodată pe picior greșit. Și în niciun caz să facă ceea ce fac. Condițiile sunt foarte grele, această așa-zisă libertate își spune cuvântul. Și nu mai există acea rigurozitate a societății, a școlilor, a părintelui. Pe vremea mea ne ciocăneau și acasă, și la școală.

Copilul trebuie să știe și de frică și de respect. Sunt convinsă că o să-mi sară multă lume în cap. Dar nu se poate ca un copil să te reclame că l-ai certat sau i-ai dat o palmă la fund”, spune Stela Enache, conform Cancan.

Citeşte și: Raportul toxicologic în cazul lui Dorian Popa. Ce arată analizele făcute la INML

Citeşte și: Spovedania lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Am greșit indiscutabil”

Dorian Popa, prins drogat la volan

Artista consideră că influencerii fac mai mult rău decât bine, că nu au nimic de spus și învață la rău.

“Influența lor e foarte proastă. Noi am avut influenceri din cărți și învățam din cărți. Acolo aveam etalonul pe care voiam să-l atingem, personaltățile după care ne luam. Acești influenceri reprezintă o făcătură de niște oameni care nu au nimic de spus, decât să-i învețe la rău”, mai spune solista.

Dorian Popa, prima reacție în scandalul în care a fost implicat

Dorian Popa și Ana Morodan sunt doar câțiva dintre influencerii care și-au stricat imaginea după ce au fost prinși drogați la volan.

Dorian Popa a fost prins la volan sub influența subtanțelor interzise, deși până atunci combătuse acest viciu. După aproape două săptămâni de tăcere, artistul, în vârstă de 35 de ani, și-a cerut scuze, precizând că a făcut o greșeală mare și că a dat un exemplu negativ prin fapta sa.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele.

Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a afirmat Dorian Popa, în prima declarație publică făcută la aproape două săptămâni după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan.

Ana Morodan, depistată pozitiv la alcool şi substanţe psihoactive

Cazul lui nu este însă unul singular. Influenceriţa Ana Morodan a fost reţinută de poliţie în luna martie, după ce a lovit două maşini. Ea a fost depistată pozitiv la alcool şi substanţe psihoactive, dar a susținut că nu consumase droguri, dar luase somnifere.

Citeşte și: Cine este Ana Morodan. Ce studii are Contesa Digitală și în ce afaceri și-a investit banii

Cine o urmează pe scenă pe Stela Enache

Stela Enache are un fiu și o fiică, dar niciunul dintre ei nu a fost pasionat de latura artistică a vieții. Lucrurile stau, însă, diferit când vine vorba de nepoți. Despre băiatul ei, solista susține că seamănă foarte mult cu cel care i-a fost soț, Florin Bogardo.

“Băiatul meu seamănă fizic, leit cu el. Ambii mei copii au însă alte meserii. Dar am doi nepoți cu înclinații, fetița chiar face tobe…

Nu mă bag în viața lor, atâta vreme cât părinții mei nu s-au băgat în viața mea. Așa am fost și eu cu copiii mei, le-am zis să facă o pasiune în ceea ce-și aleg să facă, să fie demni. Nu le-am impus absolut nimic. Văd părinți și bunici care-și împing copiii să cânte, să facă pian, deși nu au niciun talent…Nu, nu se poate face așa ceva”, mărturisește Stela Enache.

Citeşte și: Stela Enache, dezvăluiri emoționante despre moartea soțului: „Au fost niște ani de chin!”

Citeşte și: Silvia Lăuneanu și soțul ei și-au luat casă în România: „Am venit în țară mânați de o problemă foarte mare” / Exclusiv

Stela Enache și Florin Bogardo au trăit o mare dragoste

Stela Enache s-a căsătorit cu Florin Bogardo când avea 21 de ani. Cunoscutul compozitor a renunțat la o altă femeie pentru a fi împreună cu ea. Chiar dacă au trecut 15 ani ani de la dispariția lui, solista se gândește mereu la cel care i-a fost soț.

Stela Enache şi Florin Bogardu au fost împreună 39 de ani. „Nu m-a cerut de soţie, mi-a scris. Verigheta era pregătită pentru altă persoană, dar cu destinul şi cu Dumnezeu nu te poţi juca. El (Florin Bogardo) a venit la Mamaia, eu eram la festival, debutam atunci în 1971, el era la secţia compoziţie, eu eram la interpretare. Ne-am cunoscut datorită maestrului George Grigoriu şi a fost dragoste la prima vedere din partea lui. Eu îl iubeam de multă vreme. Îmi plăcea de el, eram îndrăgostită de el şi de muzica lui.

Colegele mele ştiau. În momentul în care m-am întors la facultate, venind din vacanţă, ca doamna Bogardo, nimeni nu a vrut să creadă. Norocul meu a fost că am avut o colegă de cameră care a fost martoră la această întâlnire şi iubire”, povestea Stela Enache, la Antena Stars.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton