Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atacați cu arme la America Express: „Rămăsese cu pistolul la cap” / Video

.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda împreună cu echipa lor de la America Express au trecut prin clipe de groază, după ce au fost atacați de o bandă, iar un bărbat i-a amenințat cu arma. Aceștia au reușit să scape nevătămați, după intervenția echipei de securitate.

Au crezut că sunt în siguranță în momentul în care au ajuns la hotel, însă atunci când au coborât din dubă și-au dat seama că au fost urmăriți, auzindu-se un nou foc de armă.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atacați la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se întâlneau cu echipa de producție pentru a fi transportați la hotel în momentul în care au fost înconjurați de bărbați înarmați, aflați pe motociclete. Cei doi au reușit să urce rapid în dubă, însă reportera lor, Adriana, a fost amenințată cu un pistol.

„Noi am ajuns pe la 9:30 -10:00 seara și am parcat la două minute până la cazare. Și în 10 secunde trei motociclete ne-au înconjurat, cu pistoale!”, au povestit cei doi concurenți.

În timp ce Cleopatra încerca să urce mai repede în mașina producției s-a auzit un foc de armă.

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul, s-a dus la reportera noastră, la Adriana, cu pistolul la cap. A venit cu pistolul la cap, i-a zis dă-mi celularul, ea i-a dat telefonul. Eu în timpul ăsta mi s-a activat institnctul de supraviețuire. Și în momentul ăla îmi tremura mâna, am tras duba, am tras-o după mine (n.r. pe Cleopatra), în momentul ăsta ea a țipat, s-a auzit pistolul”, a povestit Edward Sanda.

„n momentul ăla am încremenit, tremuram, ea (Cleopatra) plângea în hohote, am crezut că a împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei, nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce e mai rău pentru că ea (Adriana) era ultima care rămăsese cu pistolul la cap”, a continuat artistul.

Citește și: George Tănase, copilărie marcată de lipsuri. Concurentul de la America Express era atât de sărac că nu avea apă potabilă

Citește și: Cum i-a crescut Andreea Esca pe Alexia și Aris Eram: „A vrut să ne învețe cât de greu este să câștigi bani”

Transportați la hotel, înconjurați de securitate

Echipa de la America Express a fost salvată de echipa de la securitate, care se afla în apropiere.

„Am avut mare noroc pentru că în spatele nostru era securitatea, s-au luat după ei să-i urmărească, în momentul în care noi am fost atacați”, a spus Edward Sanda.

„În acel moment eu am scos arma din dotare și am fugit după ei dar mi-am dat seama că i-am pierdut. Se ascunseseră pentru a vedea unde mergem cu echipa. Ne supravegheau din diverse locuri. AM folosit arme de descurajare mai puternice care erau încărcate complet pentru că erau mulți. Atunci ne-am dat seama că orașul acesta este periculos”, a afirmat unul dintre cei responsabili cu securitatea echipei Cleopatra Stratan – Edward Sanda.

Cei doi artiști au fost însoțiți de un om înarmat spre hotel.

„Până să plecăm la hotel un om de la securitate a urcat cu noi în mașină cu ditamai pușca. Și a și întrebat în timp ce plecam spre hotel, „se deschide ușor geamul sau ușa ca să pot să împușc din mers?”. Când am auzit am zis, Doamne scapă-ne mai repede de situația asta”, a povestit îngrozit cântărețul.

„A fost îngrozitor. M-am temut atât de tare, eram foarte speriați. Eram șocați de tot ce se întâmpla. Nu ne venea să credem”, a spus, la rândul ei, Cleopatra Stratan.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Aris Eram, probleme de sănătate la America Express: „Nu mai puteam de rău”

Citește și: Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. Ce vârstă are și cine este iubitul ei

Edward Sanda: „Am fost urmăriți”

Deși au ajuns rapid la hotel, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au realizat că pericolul nu a trecut în momentul în care au auzit focuri de armă.

„Am ajuns la hotel, au zis să așteptăm. Iese securitatea să se asigure că e totul ok”, a spus Sanda.

Însă, în momentul în care cei de la securitate au coborât din mașină, s-a auzit un nou foc de armă.

„Văd niște oameni care fugeau cu pistolul la spate. Ca să aflăm după aia că noi am fost urmăriți de doi motocicliști”, a spus concurentul.

„Noroc că am avut securitate lângă noi care a reușit să răspundă repede. Dacă nu era securitatea, nu vreau să mă gândesc”, a afirmat Cleopatra Stratan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce au fost atacați cu arme la America Express

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton