Harry și Meghan, uitați de Familia Regală. Ducii de Sussex nu au fost invitați la ziua Regelui Charles

.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că nu au fost contactați de Palatul Buckingham în legătură cu o invitație pentru ziua de naștere a Regelui Charles care, săptămâna viitoare va împlini vârsta de 75 de ani.

Monarhul britanic își va celebra aniversarea alături de familie și prieteni apropiați în cadrul unei petreceri organizate la Clarence House, pe 14 noiembrie.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost invitația la ziua de naștere a Regelui Charles

Inițial s-a spus că Prințul Harry ar fi refuzat invitația la ziua de naștere a tatălui său însă, potrivit ducilor de Sussex, această invitație nu a venit niciodată.

„Nu a existat niciun contact referitor la o invitație pentru ziua de naștere a Majestății sale. Este dezamăgitor că Sunday Times a dat în mod eronat această poveste”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Prințului Harry și al soției acestuia.

O sursă apropiată ducilor de Sussex a declarat pentru Daily Mail că cei doi nu au fost invitați la petrecerea din Londra a monarhului britanic ce va avea loc săptămâna viitoare.

„Nu au primit nicio invitație și nu au știut de această petrecere până ce nu a apărut în presă. Sunt sigur că Ducele va găsi o cale de a discuta în privat cu Majestatea sa pentru a-i ura la mulți ani, așa cum a făcut-o întotdeauna”, a precizat sursa.

Citește și: Atacul lui Meghan Markle asupra Prințesei Kate. Memoriile soției lui Harry, ultima lovitură pentru regali

Citește și: Expert regal: Prințul Harry „este dependent” de Meghan Markle. Ce s-a întâmplat cu Ducele de Sussex, după mutarea în America

Un prieten de-al lui Harry și Meghan a sugerat că Palatul Buckingham ar fi putut lansa povestea în presă pentru a distrage atenția de la recenta vizită a lui Charles în Kenya, unde regele s-a confruntat cu apeluri pentru a-și cere scuze pentru trecutul colonial al Marii Britanii.

Pe de altă parte, surse din rândul Guvernului britanic și al Casei Regale susțin că cele două entități consideră călătoria în Kenya un real succes.

Relațiile dintre ducele de Sussex și Familia Regală s-au răcit în ultimii ani

Relațiile dintre Prințul Harry și Meghan Markle și ceilalți membri ai Familiei Regale Britanice s-au răcit în ultimii ani, de când cei doi au renunțat la rolurile lor de seniori ai Casei Regale pentru a se muta în California.

Apoi, ducii de Sussex au făcut câteva afirmații cu privire la modul în care au fost tratați de Palat, inclusiv în cadrul unui interviu acordat celebrei Oprah Winfrey, precum și în cartea de memorii a lui Harry.

Citește și: Harry și Meghan Markle, în conflict din cauza planurilor pentru sărbători. Ce dorință are Prințul

Citește și: Scandaluri uitate în showbiz. De ce au ajuns la cuțite Florin Busuioc, Andrei Zaharescu sau Nicoleta Voicu cu propriii copii

Între timp, Prințul Harry a participat la încoronarea tatălui său de la Westminster Abbey, însă relațiile cu regele nu sunt dintre cele mai bune. Mai mult, Familia Regală a trecut cu vederea ziua de naștere a mezinului suvernaului, în luna septembrie.

O sursă apropiată ducilor de Sussex a dezvăluit că Harry nu a primit nicio urare, în privat, de la fratele său, Prințul William, de la soția acestuia, Kate Middleton, sau de la tatăl lui, Regele Charles al III-lea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton