Lily Collins, fiica lui Phill Collins, jefuită de o româncă. Cum arată inelul de logodnă care i-a fost furat

.

Lily Collins (34 de ani), fata cântărețului Phil Collins, a fost jefuită în timp ce era la un Spa aflat într-un hotel din West Hollywood.

Inelul de logodnă, verigheta și alte obiecte personale ale actriței care interpretează rolul central în serialul Netflix „Emily in Paris” i-au fost furate, iar acum s-a descoperit principalul suspect ca fiind o femeie din România.

Lily Collins, actrița din „Emily in Paris”, jefuită de o româncă

Lily s-a căsătorit cu regizorul Charlie McDowell în urmă cu doi ani, la un an după ce s-a logodit în Mexic. La acea vreme, ea a spus că inelul ei, despre care se spune că are undeva la trei carate și valorează peste 65.000 de lire sterline, era „tot ce și-a dorit vreodată”.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată bijuteria furată.

„Este un diamant roz, trandafiriu. Charlie l-a proiectat cu Irene [n.r. – casa de bijuterii Irene Neuwirth]” – a explicat ea, după ce a fost cerută în căsătorie.

Autoritățile din Los Angeles au identificat suspectul furtului ca fiind Andreea Cătălina Roșca. Românca este suspectată și că a folosit carduri de credit furate pentru a cumpăra bijuterii în valoare de peste 67.000 de dolari.

Roșca ar fi face parte dintr-un grup de furturi organizate și este cunoscută pentru comiterea unor infracțiuni similare în mai multe state. În posesia ei ar fi și o carte de identitate falsă cu numele de „Nicole Morri”, din statul Washington. Poliția a emis un mandat activ de arestare pe numele ei și îndeamnă publicul să furnizeze orice informații care ar putea duce la capturarea sa, notează TMZ.

Suspecta a fost văzută de mai multe ori la centru Spa vizitat de Lily Collins în zilele premergătoare incidentului, declanșând suspiciuni în rândul personalului.

Lily Collins și Charlie s-au logodit în 2020 în timp ce se aflau într-o vacanță. Ei și-au confirmat relația cu doar câteva luni înainte de a face pasul cel mare.

Lily Collins și Charlie McDowell, căsătoriți de doi ani

„Te-am așteptat o viață întreagă, iar acum abia aștept să ne petrecem întreg restul vieții împreună” – a fost mesajul actriței postat în mediul online la vremea respectivă.

Cei doi s-au căsătorit pe 4 septembrie 2021 în Colorado, SUA.

Citeşte şi: Lilly Collins a dezvăluit că a fost abuzată emoțional în tinerețe: „Aveam atacuri de panică”

Citeşte şi: Ce are în comun Lily Colins cu personajul „Emily in Paris”? „Îmi place să văd ceea ce este mai bun în oameni” / Exclusiv

Citeşte şi: Lily Collins, schimbare de look în noul sezon Emily in Paris. Cum s-au îmbrăcat vedetele la premiera sezonului 3

Citeşte şi: „Emily in Paris” revine cu sezonul 4 pe Netflix. Ce alte seriale urmează să fie lansate pe platforma de streaming

„Niciodată nu mi-am dorit să fiu acel cineva pentru altcineva mai mult decât îmi doresc să fiu a ta, iar acum sunt soția ta. Pe 4 septembrie 2021 am devenit oficial eternitatea unul pentru celălalt”, a transmis Lily pe Instagram, în dreptul unor fotografii de la frumosul eveniment.

„M-am căsătorit cu cea mai generoasă, atentă și frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Te iubesc, Lily” – a transmis, la rândul său, Charlie.

Înainte de relația cu regizorul, Lily a format un cuplu cu Jamie Campbell Bower. Iar el a mai fost cu actrițele Emilia Clarke și Rooney Mara.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton