De ce a fost Irina Loghin dată jos de pe scenă, la Iași. Ce s-a întâmplat în culise: „Știm cu toții cât de obositor este”

.

Irina Loghin a fost pusă într-o situație dificilă în acest weekend, când a fost nevoită să își întrerupă recitalul din cadrul spectacolului omagial ”Ion Macovei – 50 de ani de cântec”. Îndrăgita artistă în vârstă de 84 de ani a dezvăluit ce s-a întâmplat în culise, după ce a coborât de pe scenă.

În timpul recitalului susținut de cântăreața de muzică populară, Doina Baciu, prezentatoare de la Radio România Iași, a urcat pe scenă și a întrerupt-o pe Irina Loghin, spunând că mai trebuie să urce pe scenă și alți artiști. Momentul nu a fost primit deloc bine de public, care a început să huiduie. De asemenea, nici artista nu înțelegea ce se întâmplă.

Irina Loghin, dată afară de pe scenă

La evenimentul din Iași cap de afiș erau Irina Loghin și Sofia Vicoveanca. Iar Irina Loghin trebuia să susțină un recital de 50 de minute, astfel că mare i-a fost mirarea când, după nici 30 de minute, prezentatoarea a urcat pe scenă pentru a încheia spectacolul, precizând că mai urmează să urce pe scenă și alți artiști mai tineri.

„Eu nu vreau să ia amploare acest conflict. Ce pot să zic? Lumea este așa cum este! Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program, a fost public plătitor, iar biletul a costat destul de mult. A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară. Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă. Am înțeles că e de la Radio. Eu știam că prezenta o tânără programul, dar nu a mai fost fata aia drăguță. A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo. Dar acolo nu era festival pentru tineri!”, a povestit artista pentru Click.

Citește și: Ce pensie specială are Irina Loghin. Artista primește mii de lei lunar, după un mandat ca parlamentar

Citește și: Irina Loghin, cântec emoționant pentru nepoțică. Clipul a devenit viral în câteva ore de la lansare / Video

„Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca! Aveam în contract scris să cânt 50 de minute, chiar o oră. Ea a intrat după 30 de minute și m-a scos afară. Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină publicul tot striga: Irina, Irina! Am spus publicului că organizarea e proastă și că voi reveni!”, a mai spus ea.

Artista a lămurit lucrurile

După ce a a rezolvat neînțelegerile cu organizatorii festivalului, Irina Loghin a revenit în mediul online pentru a povesti cum au stat lucrurile, de fapt. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a explicat că organizarea nu a fost perfectă, iar Doina Baciu a încercat să ajute.

„Dragi prieteni, în legătură cu neînțelegerea de la spectacolul aniversar Ion Macovei de la Iași, doresc să lămuresc câteva lucruri. Sofia Vicoveanca și cu mine am fost capete de afiș la acest eveniment. Ca întotdeauna, publicul ieșean, care a plătit bilet pentru a participa la acest spectacol, a fost foarte receptiv, aplaudând frenetic după fiecare melodie. Nu mi-am imaginat că dorința mea de a răspunde doleanței publicului ar putea crea o asemenea situație”, a povestit Irina Loghin pe Facebook.

Citește și: George Tănase, copilărie marcată de lipsuri. Concurentul de la America Express era atât de sărac că nu avea apă potabilă

Citește și: Cum i-a crescut Andreea Esca pe Alexia și Aris Eram: „A vrut să ne învețe cât de greu este să câștigi bani”

Potrivit acesteia, sala era închiriată pe o anumită perioadă, iar ea nu a știut că mai trebuie să cânte și alți artiști.

„Înțeleg însă că organizarea nu a fost perfectă, iar doamna Doina Baciu s-a simțit nevoită să încheie programul, fiind presată de durata de rezervare a sălii. Am considerat că, dacă intru la o oră și un sfert, spectacolul se va termina la două ore, neștiind că vor mai urma și alți interpreți după mine. Știm cu toții cât de obositor este să organizezi un eveniment de o asemenea amploare. Cred că doamna Doina Baciu a făcut tot posibilul să coordoneze spectacolul, deși nu i-a fost ușor. Eu una nu am nicio supărare pe dumneaei. Dimpotrivă, îi mulțumesc pentru efortul depus în organizarea serii. Îi urez numai bine și sper că lucrurile se vor lămuri frumos între noi”, a explicat Irina Loghin pe rețeaua de socializare.

De asemenea, artista a menționat că ea și-a primit onorariul încă din primăvara acestui an.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Irina Loghin

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton