Matthew Perry, condus pe ultimul drum de colegii din „Friends”. Imagini tulburătoare de la înmormântarea actorului / Foto

.

Matthew Perry, actorul care a murit sâmbătă, 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani, a fost înmormântat într-un cimitir din Los Angeles, într-o slujbă la care au participat rude și colegii de distribuție din sitcomul de televiziune de succes “Friends” din anii 1990.

Cei îndoliați s-au adunat la cimitirul Forest Lawn din cartierul Hollywood Hills, Los Angeles, situat la mai puțin de o milă de studioul Warner Bros unde a fost filmat serialul în care regretatul actor l-a interpretat pe personajul Chandler Bing, în memorabilul serial “Friends”, între anii 1990 – 2004. Acela este, de asemenea, locul de odihnă veșnică al altor celebrități de la Hollywood, printre care Michael Jackson, Lucille Ball și Elizabeth Taylor.

Matthew Perry, înmormântat în cadrul unei ceremonii restrânse

Ceilalți cinci protagonisti ai serialului i-au adus un ultim omagiu lui Perry într-un mesaj comun în care au spus că moartea sa este o „pierdere incredibilă”.

„Suntem cu toţii devastaţi de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât colegi pe platou. Suntem o familie. Sunt atât de multe lucruri de spus, dar deocamdată ne vom rezerva un moment pentru a plânge şi a procesa această pierdere de neînţeles.

Cu timpul, vom spune mai multe, în funcție de când vom fi în stare. Pentru moment, gândurile și iubirea noastră sunt cu familia lui Matty, cu prietenii lui, cu toți cei care l-au iubit. Suntem şocaţi şi profund întristaţi de moartea dragului nostru prieten, Matthew. Încă pare imposibil. Ceea ce mai putem spune este că ne simțim binecuvântați că el a făcut parte din viețile noastre. A fost un talent genial”, au transmis colegii lui din „Friends”, într-o declarație comună.

Toate cele cinci vedete din Friends – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer – l-au condus pe ultimul drum pe regretatul lor coleg și prieten.

Vezi în GALERIA FOTO imagini de la înmormântarea lui Matthew Perry.

Tatăl natural al lui Perry, John Bennett Perry, mama lui, Suzzane, dar și tatăl său vitreg, Keith Morrison, au fost și ei acolo.

În total, aproximativ 20 de persoane au participat la înmormântare, notează The Guardian.

Matthew Perry a fost găsit fără suflare în jacuzzi-ul din propria locuință, pe 28 octombrie 2023. Potrivit primelor informații ale apropiaților, actor s-ar fi înecat.

Citeşte şi: Matthew Perry, dezvăluiri despre serialul „Friends”. Ce salarii aveau actorii

Citeşte şi: Matthew Perry a crescut într-o familie numeroasă. Cine sunt frații regretatului actor. „Îmi plăcea să-i îngrijesc!”

Citeşte şi: Cum arată casa lui Matthew Perry de 6 milioane de dolari, unde actorul a trăit ultima perioadă a vieții / Foto

Citeşte şi: Ce s-a ales de actorii din Friends, după terminarea serialului. Cum arată azi colegii regretatului Matthew Perry

„Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost resimțit în toată lumea, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, au transmis reprezentanții Warner Bros. Television Group, compania care a produs „Friends”.

Matthew Perry, coleg de clasă cu premierul canadian Justin Trudeau

Perry s-a născut în Williamstown, Massachusetts, pe 19 august 1969. A copilărit și crescut în Ottawa, Canada, unde a urmat școala elementară împreună cu premierul canadian Justin Trudeau. Mama actorului, Suzanne Morrison, a fost jurnalist și secretar de presă al prim-ministrului Pierre Trudeau, tatăl lui Justin. Tatăl vitreg al lui Perry este Keith Morrison din Dateline.

Iat tatăl său biologic, John Bennett Perry, a fost actor și model. Perry mai avea cinci frați vitregi.

A debutat ca actor în câteva spoturi TV, a intrat în televiziune interpretându-l pe Chazz Russell în “Boys Will Be Boys” din 1987 până în 1988. Serialul NBC, „Friends”, în care a jucat timp de 10 sezoane în rolul lui Chandler Bing a fost cel care l-a transformat pe actor într-un superstar.

Foto – Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton