Mutare neașteptată! Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mai divorțează: „Amanta nu mai există”

.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să mai dea o șansă mariajului lor. Au discutat și s-au împăcat. Alex Ashraf a înțeles că e încă îndrăgostit de soția lui, și-a retras acțiunea de divorț și s-a întors acasă.

Ba mai mult, după spusele Oanei Zăvoranu, amanta, mărul discordiei din povestea lor, ar fi ieșit din peisaj. Cei doi încep acum un nou capitol.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat

Citeşte și: Whoopi Goldberg, aventură secretă cu Ted Danson. Cum a reacționat soția actorului când a aflat

Citeşte și: Rutina de fitness pe care Kate Middleton o adoră, dar care îl face pe William să îi spună: „Catherine, ești nebună!”

„Dragostea întotdeauna învinge. Mi-am retras acțiunea de divorț”

„Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț și sunt acasă lângă soția mea, definitiv și irevocabil.

Mi-am retras acțiunea de divorț. Uite cum doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice obstacol”, a declarat Alex Ashraf, la Antena Stars.

Citeşte și: Harry și Meghan Markle, în conflict din cauza planurilor pentru sărbători. Ce dorință are Prințul

Citeşte și: Ilinca Vandici, dezvăluiri despre revenirea pe micul ecran și viața alături de fiul ei: „Urmează surprize!” / Exclusiv

Citeşte și: Andreea Berecleanu, schimbare de look pentru sezonul rece: „M-am întors la nuanța de ciocolată amară”

Oana Zăvoranu: „Ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile”

Fericită de modul în care au evoluat lucrurile, Oana Zăvoranu susține că Alex Ashraf și-a dorit la fel de mult ca ea ca acest mariaj să nu ajungă la final. „Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm….

A insistat și el, mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare. Am luat totul de la 0. Amanta e moartă și îngropată, nu mai există”, a mărturisit Oana Zăvoranu, conform Cancan.

„Nu mi-am dat seama ce făcea cu banii”

Vedeta a decis să lase în urmă infidelitatea partenerului său. Actrița dezvăluia că a aflat că e înșelată în vara acestui an, când a constatat că încep să lipsească bani din casă. „Nu mi-am dat seama ce făcea cu banii, el lua așa câte puțin, câte puțin, fără să-mi dau seama. Cu cine a ajuns Alex să umble…Tot timpul îl stresa că vrea să fie vedetă. Ea nu avea nimic, nici măcar un dulap. Am aflat asta abia prin iulie”, mărturisea ea.

Mai mult, Oana Zăvoranu a fost împreună cu Alex Ashraf și la casa amantei.
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt împreună din 2013 și s-au căsătorit după trei ani de relație, pe 9 septembrie 2016. Naș le-a fost Silviu Prigoană și actuala lui parteneră de viață, Mihaela.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton