Matt LeBlanc, de nerecunoscut după moartea lui Matthew Perry. Cum încearcă să își ascundă suferința

.

Matt LeBlanc a fost văzut pentru prima dată de la moartea tragică a colegului său din „Friends”, Matthew Perry, care, la vârsta de 54 de ani, a fost descoperit înecat într-o cadă cu hidromasaj.

Actorul, în vârstă de 56 de ani, a fost fotografiat, în urmă cu două zile, conducând în jurul Sherman Oaks, California, singur – la doar patru zile după moartea lui Matthew Perry.

Matt LeBlanc, marcat de suferință

Deși a încercat să-și ascundă fața cu o pălărie și ochelari de soare întunecați, LeBlanc părea vizibil abătut în timpul plimbării. Matthew Perry l-a jucat pe Chandler Bing în sitcomul de succes, care a durat 10 ani și s-a terminat în 2004, în timp ce Matt LeBlanc l-a interpretat pe Joey Tribbiani.

Citeşte și: Investigații suplimentare în casa lui Matthew Perry. Probele care pot schimba cursul anchetei

Citeşte și: Tragica viață amoroasă a lui Matthew Perry, de la iubite celebre la o logodnă anulată

Matt LeBlanc și Matthew Perry, o prietenie de o viață

La fel ca personajele lor din serial, Matthew Perry și Matt LeBlanc au fost prieteni buni și în viața reală, acesta din urmă numindu-l pe starul care s-a bătut toată viața cu viciile „fratele său mai mic” , asta în timpul unui interviu pentru People, în 2015.

LeBlanc este al treilea actor din „Friends” care pare doborât după vestea morții lui Perry, David Schwimmer și Courteney Cox fiind văzuți la începutul acestei săptămâni.

Distribuția din Friends, care se consideră o familie, a lansat luni o declarație comună despre moartea lui Matthew Perry. „Suntem cu toții atât de devastați de pierderea lui Matthew. Eram mai mult decât colegi de distribuție. Suntem o familie. Ar fi atât de multe de spus, însă, pentru moment, suntem în doliu și procesăm această pierdere inexplicabilă. Cu timpul, pe măsură ce vom putea, vom spune mai multe. Deocamdată, gândurile și dragostea noastră se îndreaptă către familia lui Matty, către prietenii lui și către toți oamenii din întreaga lume care l-au iubit”, au scris LeBlanc, Cox, Schwimmer, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow.

Cu cine a luat Matthew Perry masa înainte de moarte

Și alți prieteni apropiați i-au adus, de asemenea, un omagiu regretatului actor, inclusiv una dintre ultimele persoane care l-au văzut în viață.

Athenna Crosby, care a luat masa cu Perry cu 24 de ore înainte de moarte, a spus că actorul era foarte bine dispus și părea fericit.

Citeşte și: Matthew Perry a murit. Actorul, cunoscut pentru rolul lui Chandler din „Friends, avea 54 de ani

Citeşte și: Suma pe care Al Pacino trebuie să i-o plătească iubitei lui, Noor Alfallah, pentru întreținerea copilului. Instanța a decis

Moartea lui Matthew Perry, primele rezultate din anchetă

Actorul s-a întors acasă după o partidă de pickleball, iar apoi și-a trimis asistentul să îi rezolve câteva probleme. Acesta a revenit după aproximativ două ore și l-a descoperit pe Matthew Perry fără suflare. Anchetatorii nu au găsit droguri ilegale la fața locului. Cu toate astea, se pare că au dat peste niște pastile pe bază de rețetă – cum ar fi antidepresive și medicamente contra anxietății.

Deși o autopsie a fost finalizată, cauza oficială a morții a lui Matthew Perry nu a fost încă dezvăluită, pentru că se așteaptă rezultatele toxicologiei. Cu toate acestea, testele inițiale au demonstrat că Matthew Perry  nu avea metanfetamină și nici fentanil în corp, potrivit TMZ.

Vezi imaginile cu actorul aici

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton