Adela Popescu și copiii, imagini de pe șantier. Actrița și Radu Vâlcan au început construcția casei de la Șușani

.

Adela Popescu s-a născut și a crescut la Șușani, un sat din județul Vâlcea, plin de tradiții. Iar acum, actrița și soțul ei, Radu Vâlcan, au decis să își construiască o casă acolo, aproape de părinții ei. Și asta pentru că își doresc ca cei trei băieți ai lor să aibă un loc în care să se poată bucura de natură și viața la țară.

Deși a spus în urmă cu ceva timp că vor să își contruiască propria lor casă acolo, în sfârșit visul lor început să prindă contur. Și cum și-au achiziționat terenul și au început să pună bazele fundației, Adela a dezvăluit pe rețelele de socializare și cum ea și Radu Vâlcan au luat decizia de a-și ridica o casă în satul ei natal și nu undeva în apropiere de București.

De ce a decis Adela Popescu să își facă casă la Șușani

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian, pe care îi duc deseori la bunici, unde cei mici pot experimenta viața liniștită de la țară. Ei își doresc ca băieții să se bucure de viața simplă și să descopere traiul autentic, în timp ce se bucură de culesul fructelor și alimentele oferite de roadele pământului.

„De ce casă la Șușani? Pentru că avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat. Pentru că dacă făceam o casă în apropiere de București, într-un loc în care oamenii își fac case de vacanță, am fi mers într-un loc “steril”, impersonal poate. Chiar dacă din punct de vedere al investiției ar fi fost o idee mai bună. Dar noi vrem ca ăștia mici, cât încă mai sunt mici, să petreacă cât mai mult timp într-un loc cu “viață” în el. Cu legi proprii. Cu activități care se schimbă în funcție de anotimp. Cu semănat, arat, plivit, cules de struguri, adunat de prune. Cu ore pentru luat lapte când se întoarce vaca de la păscut, cu căutat cuibarul de ouă. Cu certuri între vecini, cu pomeni. Nu încerc să construiesc o atmosfera idilică din viața de aici, că nu este. Dar este un sat care vibrează. Trăiește. Și asta ne dorim să oferim copiilor cât mai mult, cât timp încă sunt mici și găsesc magie în fiecare coajă de nucă. Și mai ales cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook.

Acum proiectul lor a început, iar actrița și copiii se află pe șantier, în locul în care va prinde formă casa visurilor lor.

În imaginile distribuite în mediul online, Adela este cu zâmbetul pe buze, în timp ce copiii sunt pregătiți să dea o mână de ajutor în ridicarea locuinței în care își vor petrece vacanțele și timpul liber.

Citește și: De ce nu vrea Adela Popescu să își lase copiii să doarmă la prieteni: „Se creează un context”

Citește și: Cum a scăpat Adela Popescu de amendă, după ce a fost oprită de Poliție, în trafic: „Oamenii mă iubesc”

Citește și: Cele mai frumoase cereri în căsătorie ale vedetelor. Cum și-au surprins iubitele Smiley, Radu Vâlcan sau Pavel Bartoș

Citește și: 10 vedete din România care se mândresc cu mamele lor. Delia: „M-a făcut om mare” / Galerie foto

„Nu mai încăpem în casa părintească”

Dorința de a-și construi o casă la Șușani a apărut în momentul în care Adela și Radu au realizat că, odată strânși toți frații și nepoții în casa părintească, aceasta devine mult prea mică pentru a încăpea toți.

Astfel, cum acolo se simt cel mai bine, au hotărât să își ridice propria lor casă.

„Noi ne-am dat seama, din dinamica familiei noastre, că mergem des la Șușani. Ne simțim foarte bine acolo, atât noi, cât și copiii. De la ei a pornit. Noi încercăm să găsim soluții să le facem o copilărie cât mai frumoasă. Ne-am dat seama că în orice alt loc din țara asta, poate care e chiar mai frumos din punct de vedere al decorului, ei nu se vor simți la fel de bine și asta pentru că acolo locuiesc părinții mei”, a declarat Adela Popescu pentru Unica.ro.

„Și, pentru că noi suntem trei copii (n.red.: ea și frații ei mai mari, Călin și Bogdan) care avem copii la rândul nostru, nu prea mai încăpem în casa părintească. Așa că am zis: „Nu ne facem noi o căsuță dacă tot ne place să venim, dacă e evident că avem un obicei din asta?”. Abia turnăm fundația. Probabil că o să mai dureze. Cred că abia de Paște o să fie casa locuibilă. Este un proiect care nu ne va aduce niciodată bani. Nici nu vom locui permanent, e pur și simplu un proiect de suflet. Ne imaginăm ca vacanțele de vară să le petrecem în principiu acolo”, a explicat actrița.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Adela Popescu și copiii ei pe șantier, în Șușani

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton