Expert regal: Prințul Harry „este dependent” de Meghan Markle. Ce s-a întâmplat cu Ducele de Sussex, după mutarea în America

.

Prințul Harry a devenit „dependent” de Meghan Markle după ce s-a mutat în America, susține un expert regal. Ducele și ducesa de Sussex au renunțat la îndatoririle lor de seniori regali ai Familiei Regale britanice în anul 2020 și și-au început o nouă viață departe de Marea Britanie.

Cuplul a lăsat totul în urmă pentru a se concentra asupra vieții lor private ca nouă familie, însă acest pas l-a făcut pe Harry să se distanțeze de familia și prietenii lui, Meghan rămânând singura constantă din viața lui.

Prințul Harry, dependent de Meghan Markle

Autorul regal Phil Dampier susține că, după ce a părăsit Marea Britanie, Prințul Harry și-a lăsat în urmă nu doar familia, ci și prietenii, astfel că se bazează în totalitate pe soția lui pentru majoritatea experiențelor lui sociale.

Phil spune că mutarea în California „l-a costat mult pe Harry”.

„Nu doar că și-a pierdut familia, statutul regal și conexiunile militare, dar a rămas și fără foarte mulți prieteni”, a explicat expertul regal citat de The Mirror.

„Am impresia că nu are un cerc de prieteni cu care să iasă să se relaxeze în Montecito, care are o populație de oameni în vârstă și sunt sigur că asta îl afectează”, a precizat Phil Dampier, care crede că Harry „este dependent de Meghan pentru viața sa socială”.

În pofida acestor comentarii, Harry a făcut recent o călătorie fără Meghan Markle. În urmă cu două săptămâni, ducele a fost văzut zâmbind și făcând cu mâna fanilor, în timpul unei vizite în Austin, Texas.

Citește și: Atacul lui Meghan Markle asupra Prințesei Kate. Memoriile soției lui Harry, ultima lovitură pentru regali

Citește și: Meghan și Harry, romantici în Caraibe. Cât costă o noapte de cazare într-un apartament sau o vilă din zonă

Citește și: Meghan Markle a spus care e „cel mai important lucru” din viața ei, pe lângă mariajul cu Prințul Harry

Citește și: Sophie Turner, surprinsă sărutându-se cu un aristocrat britanic. Actrița se află în proces de divorț cu Joe Jonas

Cum a reacționat ducele de Sussex când a văzut scenele intime cu Meghan Markle în „Suits”

Prințul Harry a recunoscut că s-a uitat la serialul Suits pentru a o vedea pe soția lui „în acțiune”, însă spune că a regretat că a făcut acest lucru.

Am făcut greșeala de a căuta pe Google și de a viziona câteva dintre scenele ei de dragoste online. Mă uitam cum se săruta și se atingea cu un coleg de distribuție într-un fel de birou sau sală de conferințe. Ar fi nevoie de terapie cu șocuri electrice pentru a-mi scoate acele imagini din cap. Nu aveam nevoie să văd astfel de lucruri pe viu”, a povestit mezinul Regelui Charles în cartea sa de memorii „Spare”.

Chiar și Meghan Markle a recunoscut că acea scenă a fost una dintre cele mai incomode pe care le-a filmat pentru celebrul serial.

„Sexul în camera de dosare a fost ciudat. Da, a fost puțin ciudat”, a spus Patrick J. Adams, în timp ce Ducesa i-a susținut spusele: „Sigur că a fost ciudat!“

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton