De ce a fost Aris Eram, fiul Andreei Esca, exmatriculat din liceu. „Mama când o să vadă o să zică «De ce ai spus asta?»”

.

Frații Alexia și Aris Eram, concurenți la America Express 2023, au urmat același liceu, Liceul Francez Anna de Noailles din București. Invitați în podcastul Giuliei Anghelescu, Alexia și Aris au povestit o întâmplare în urma căreia Aris a fost exmatriculat timp de o săptămână.

Alexia și Aris Eram sunt copiii prezentatoarei știrilor PRO TV Andreea Esca (51 de ani) și ai soțului ei, omul de afaceri Alexandre Eram (53 de ani). În 2022, Alexia a absolvit University for the Creative Arts din Anglia, cu specializare în Marketing, Publicitate și Relații Publice în domeniul modei. Din 2021, Aris este student la o facultate de business din Barcelona, Spania. În liceu, fiul jurnalistei a fost exmatriculat timp de o săptămână și a povestit recent motivul.

Aris Eram a povestit de ce a fost exmatriculat în liceu: „Eu eram foarte fericit”

Invitați în podcastul Giuliei Anghelescu, la rândul ei concurentă la America Express 2023, Alexia și Aris Eram au vorbit despre relația lor frate-soră și au împărtășit povești amuzante din copilăria și adolescența lor. În cadrul interviului, Alexia a spus că ea și Aris s-au apropiat și mai mult după experiența America Express, dar au făcut și dezvăluiri din perioada liceului, când fiul Andreei Esca a fost exmatriculat.

Alexia și Aris Eram au descris liceul lor drept unul foarte strict. „Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a explicat Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele de Halloween. Alexia Eram, apariție sexy în costum de Catwoman

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a povestit Aris Eram, pentru sursa citată. „Mama când o să vadă o să zică «de ce ai spus asta?»”, a completat Alexia râzând.

„E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră”, a povestit Aris Eram.

Citește și: Cum a început relația lui Aris Eram cu Laura Giurcanu. Dezvăluirile făcute de Sânziana Negru la America Express

Aris Eram: „Zici că eram la poliție”

Când s-au dus să-și ia ghiozdanele, Aris și prietenii lui au observat mai mulți copii intrând în baie și ieșind tușind. Liceul Francez Anna de Noailles pune la dispoziție grădiniță, școală primară, gimnaziu și liceu într-o singură instituție.

„Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a mai povestit Aris Eram, pe YouTube.

Citește și: Cine a câștigat America Express 2024? Echipele Alexia – Aris Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru au ajuns în finala sezonului 6

Alexia și Aris Eram au o relație frate-soră foarte apropiată. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea fraților, între ei au existat și neînțelegeri și perioade în care s-au îndepărtat unul de celălalt.

Atât Alexia, cât și Aris au fost încurajați de părinți să studieze în afara României. „Ne-au împins să plecăm la facultate în altă țară”, a spus Aris Eram. „Dacă voiam să facem medicină, politehnică, facultățile bune de la noi, nu cred că aveau o problemă. Eu voiam să fac modă, ceea ce la noi e doar la UNArte, unde e mai multă practică, iar eu voiam mai mult management în modă. Iar Aris voia business, unde avem doar ASE”, a completat Alexia Eram.

Citește și: Alexia Eram, un exemplu de disciplină. Cum se menține în formă. „Am rămas cu complexul acesta că sunt grasă”

Foto: Instagram/Alexia Eram; Captură YouTube/BADASSMOM

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton