Blu Jerusalema, fiica lui Gianluca Vacchi, tot mai frumoasă de la un an la altul. Cum arată astăzi „Prințesa” milionarului

.

Blu Jerusalema, fetița milionarului excentric Gianluca Vacchi, a împlinit trei ani, iar părinții ei au sărbătorit-o organizându-i o petrecere de neuitat.

În vârstă de 56 de ani, Gianluca Vacchi este extrem de popular și activ în spațiul online, având peste 22 milioane de urmăritori pa pagina sa de Instagram. Iar recent, a postat un material video de la ziua fetiței lui, Blu Jerusalema. Soția lui Vacchi, Sharon Fonseca (29 de ani) a adus-o pe lume pe micuța Blu pe 27 octombrie 2020, în urma unei operații de cezariană, după ce a stat în travaliu timp de trei zile.

Blu Jerusalema s-a născut cu „gură de lup”

Fata s-a născut cu o problemă de sănătate – gura de lup, o despicătură în zona nasului și a buzei superioare, pentru care a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale de sutare a mușchilor feței și a cerului gurii.

„Fiica noastră a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul feței. La începutul acestei săptămâni, am avut intervenția chirurgicală a osului palatin (n.r. – cerul gurii). A fost o săptămână foarte provocatoare și emoționantă pentru noi și vă puteți imagina cum a fost pentru ea… 

E zguduitor ca fiica ta să treacă printr-o intervenție atât de gravă. A fost atât de curajoasă, calmă și dulce, încât mă face atât de mândru că sunt tatăl ei! Cu lacrimi în ochi, vă spun că inima mea se îndreaptă spre toți părinții care trec prin astfel de experiențe cu bebelușii lor!”  – a transmis miliardarul afacerist italian Gianluca Vacchi, pe Instagram, în 2020.

Au trecut trei ani de atunci, iar chipul micuței Blu este complet refăcut, urmele problemei pe care a avut-o fiind foarte puțin sesizabile. Fata lui Gianluca Vacchi este din ce în ce mai frumoasă, de a un an la altul iar în această toamnă a intrat la grădiniță.

Gianluca Vacchi: „Nu am crezut niciodată că pot iubi atât de profund”

Cu ocazia zilei de naștere, părinții i-au organizat o petrecere în aer liber, unde s-a putut bucura de compania prietenilor, a animatorilor deghizați în personaje de basm și desene animate și unde s-a distrat de minune împreună cu tatăl și mama ei, care s-au implicat în toate activitățile. Pentru frumosul eveniment, toți trei au purtat ținute asortate – pantaloni și pulovere bej și albe, iar ulterior, micuța s-a schimbat într-o rochie de prințesă Disney.

Momentul culminat al petrecerii a fost, în mod evident, primirea cadourilor. Blu Jerusalema a purtat o ținută specială pentru acel moment, după ce a participat la toate activitățile surpriză de la aniversare, costumându-se în Albă ca Zăpada.

Citeşte şi: Cum arată fiica milionarului Gianluca Vacchi la aproape trei ani de la operația la față. Blu Jerusalema s-a născut cu „gură de lup”

Citeşte şi: Imagini rare cu Gianluca Vacchi și fiica lui, în prima zi de grădiniță: „Prințesa mea!”

Citeşte şi: Cât de frumoasă s-a făcut fetița lui Gianluca Vacchi. Blu Jerusalema a împlinit doi ani. Micuța s-a născut cu „gură de lup”

Citeşte şi: Shakira, declarații despre viața de mamă singură: „Nu cred că toată lumea are acces la fericire”

“La mulți ani, viața mea! Nu am crezut niciodată că pot iubi atât de profund. Zilele acestea mi-aș dori doar să-mi pot avea părinții lângă mine. Ca să te poată vedea și să te îmbrățișeze chiar și pentru un minut. Ar fi mândri de tine și de familia pe care am făcut-o cu mama ta. Îți dedic fiecare vis și fiecare speranță din viața mea. Ție Regina mea @sharfonseca, îți mulțumesc că mi-ai permis să cunosc adevărata fericire. Vă iubesc!” –  a transmis Gianluca Vacchi chiar în ziua în care micuța a împlinit trei ani.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton